Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

LisiN0sek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SmieszQ_
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Wejperson
Powód skargi: Zlamanie regulaminu dzialu

Data zdarzenia: 18.07.2025
Dowody: 

Opis sytuacji: Witam, chciałbym złożyć skargę na owego administratora, ponieważ złamał regulamin działu oraz nie otrzymałem żadnych dowodów co do mojej kary.

Godzinę temu, Wejperson napisał:

Witam, regulamin działu nie został złamany ponieważ skoro kara jest krótsza niż 3 dni, mogę po prostu odczekać i dać tag "kara minęła" tak jak to zrobiłem.
Co do dowodów, nie mam obowiązku ich przedstawiania.

Z całym szacunkiem, ale muszę się odnieść do Twojej wiadomości, bo moim zdaniem traktujesz temat zbyt pobieżnie, jakby nic się nie stało.

Po pierwsze — niezależnie od tego, co mówi regulamin, każdy ma prawo wiedzieć, za co został ukarany. Brak tej informacji sprawia, że nie jestem w stanie wyciągnąć żadnych wniosków za co ta kara została nadana.

Po drugie — "kara minęła" to tylko tag. Samo to, że można coś "odczekać", nie zmienia faktu, że została nałożona, a w moim przypadku nie była to kara bez znaczenia bo w wyniku tego wszystkiego zostałem wydalony z frakcji SATC w którą włożyłem mnóstwo czasu i zaangażowania. To już nie jest tylko kwestia 3 dni, tylko poważniejsza konsekwencja, więc tym bardziej mam prawo domagać się jasnego wyjaśnienia.

Po trzecie — piszesz, że nie masz obowiązku przedstawiania dowodów. OK, może formalnie nie masz, ale jeśli druga osoba (czyli ja) zwyczajnie chce poznać prawdę, bo próbuje zrozumieć sytuację, to czemu nie możesz pokazać tych dowodów chociaż prywatnie?

Domagam się tylko zwyczajnej uczciwości i informacji. Jeśli kara była słuszna, to chcę to zobaczyć i zaakceptować. Jeśli była pomyłka warto to wyjaśnić, żeby nie było niepotrzebnego niesmaku.

W obowiązku Administratora jest przytoczenie sytuacji, za którą gracz został ukarany jeżeli o to prosi. 

4 minuty temu, Wejperson napisał:

Jechałeś pod prąd obok lawety, zacząłeś skracać razem z nią po czym przejechałeś gracza i jechałeś dalej

Ta informacja powinna zostać podana graczowi znacznie wcześniej, kiedy pytał o nią na serwerze, a później w apelacji.

Administrator zostanie ukarany wewnętrznie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.