Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

meyh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MarcinGierczak
Nick(i) oskarżonego(/ych): vercy
Powód skargi: Brak jakichkolwiek chęci do współpracy z graczem
Data zdarzenia: 11.07
Dowody: 

Opis sytuacji: Zostałem zbanowany razem z pożyczkodawcą za udzielenie zwrotnej pomocy finansowej i w apelacji co do tej sprawy czyli miejsca gdzie sprawa powinna zostać wyjaśniona jestem jedynie odsyłany do zapłaty kary finansowej do US za złamanie punktu regulaminu który nie ma połączenia z moją sprawą.

Według administratora zostałem ukarany za nie spisanie umowy pożyczki,jednak w regulaminie nie ma ani słowa co do obowiązku posiadania takiej umowy!

Oczywiście znajdują się punkty dotyczące regulacji jak powinna wyglądać ta umowa,jednak czy jest obowiązkowa? O tym nie ma ani słowa.

Właśnie w tej sprawie postanowiłem zgłosić się do nadrzędnej instancji ponad tą oto osobą która na moje poważne pytanie dotyczące tego w jaki sposób należy przeprowadzać wszelkie pożyczki nawet te po 30 pln, z umową czy bez? dostaje odpowiedź: 

image.thumb.png.53783657ed09bc3e1ad8721863e41a45.png

Czy to jest odpowiednia wiadomość zwrotna do gracza który chce zmienić swoje zachowanie po ukaraniu karą permanentną ? Oczekuję pomocy w tej sprawie, nadal nie wiem czy każda pożyczka musi być objęta umową, bo o obowiązku zawarcia umowy nie ma nic w regulaminie pożyczek. 

Potrzebuję tej odpowiedzi aby nie zostać ponownie ukaranym! To jedyne czego nadal potrzebuję w tej sprawie, a administrator skutecznie mi to utrudnia.

Spisanie umowy pożyczki jest obowiązkowe, wysłałem Ci już w apelacji punkt regulaminu, który jasno mówi, że masz obowiązek spisać takową umowę z graczem, nie wiem dlaczego porównujesz pożyczkę na 250k do podarowania graczowi 30$ na bramki. Twój majątek jest zbyt mały na wykonywanie takich akcji bez wcześniejszego spisania umowy, pozdrawiam ;))

Mówisz cały czas o tym punkcie 12. Strony umowy mają obowiązek zawierać umowy ratalne/pożyczki jedynie poprzez wiadomości prywatne na serwerze lub forum.

a ja kolejny raz napiszę,że ten punkt tylko ustala gdzie ma być sporządzona umowa! Jest źle sformułowany, wystarczyło by użyć przecinka i wtedy miałby sens taki jakiego ty oczekujesz. Jednak w takim ułożeniu nie wynika z niego obowiązek posiadania umowy tylko obowiązek sporządzenia umowy na serwerze lub forum jeżeli już taka ma powstać.

Nie mówię o podarowaniu 30$ ale pożyczeniu, więc sytutacja taka sama jak u mnie. Do podarowania jest oddzielny regulamin a ja pytam o pożyczkę 30$ która gracz ma mi oddać w ustalonym czasie, potrzebna jest też umowa? Bo nie wydaje mi się że każdy spisuje umowy na 30$ a więc spora część osób z serwera powinna tak samo być zbanowana

Czyli według ciebie pożyczyć 250k muszę z umową, a pożyczyć 30$ można już bez? Gdzie więc w regulaminie jest określone jaka kwota może być pożyczona bez umowy? Może akurat moje 250k zalicza się do kwoty bez umowy? Bo nadal tego się nie dowiedziałem a pytam już kolejny raz i tylko o to się tutaj rozpisujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.