Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

MarcinKonskaPyta

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BartekGierczak
Nick(i) oskarżonego(/ych): vercy
Powód skargi: Nadinterpretacja regulaminu wykraczająca poza intencje
Data zdarzenia: 10.07.2025
Dowody:

Spoiler

Opis sytuacji: Ja oraz mój kolega zostaliśmy zbanowani przez zawiść jednego z administratorów. Powodem była pożyczka udzielona i spłacona zgodnie z regulaminem (oboje mamy potężne majątki). Administrator od początku nie był chętny do wyjaśnienia sprawy i gdyby nie skarga na niego, pewnie dalej nie odpisał by w temacie apelacji (za co został "ukarany"). Powodem tej skargi jest nadinterpretacja regulaminu której dopuścił się oskarżony, który upiera się na bezpodstawne ukazanie "umowy" zawartej miedzy mną a drugim poszkodowanym. Według oskarżonego każda pożyczka musi zawierać taką umowę - nie ważne czy jest to 1k czy 250k. Chyba nie jest zaskoczeniem że nic takiego niema w regulaminie. Umowa jest jedynie zabezpieczeniem w razie ewentualnego oszustwa, jako iż gracza któremu udzieliłem tej pożyczki znam wiele lat, taka umowa jest zbędna! ponieważ mam pewność ze nie zostanę oszukany (i tak jak pisałem ta pożyczka już dawno została spłacona). Podsumowując, oskarżony dopisuje se własne urojenia do regulaminu co jest bulwersujące i nie smaczne z punktu widzenia zwykłego gracza.

Umowa jest wymagana, co potwierdza punkt regulaminu;

Strony umowy mają obowiązek zawierać umowy ratalne/pożyczki jedynie poprzez wiadomości prywatne na serwerze lub forum.

Administracja musi wiedzieć czy ewentualny przelew nie jest nieregulaminowym przekazaniem majątku. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.