Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

EndriuK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EndriuK
Nick(i) oskarżonego(/ych): amz
Powód skargi: kara za nic, faworyzacja 

Data zdarzenia: 20.07.2025
Dowody:

image.png?ex=688631bd&is=6884e03d&hm=060f3c7f013f7caca97b8ddf65f7ba6ede17ac7fd9b4615c5615972f2eda7022&=&format=webp&quality=lossless
Opis sytuacji: Gracz obraził potęzną rybke karasia używajać przy tym wulgarnego słowa "gówno" i nie został za to ukarany żadną karą, tymczasem jak pisząć fraze "chb ty", zostałem za nią ukarany xDD

Edytowane przez EndriuK
  • Super 3
  • Haha 20
  • Auć 1

5 minut temu, amz. napisał:

Cześć, wprost zasugerowałeś kwestię ukazaną w logach drugiemu graczu na czacie globalnym. Nikt ci nie kazał odpisywać na jego wiadomość, a ty zrobiłeś to intencjonalnie, aby go sprowokować. 

"chba ty" tak sądzisz ze to było napisane pod prowokacje, kilka razy tak pisałem i tylko ty mi nadałeś wyciszenie, po 2 wyciszenie mam za niestosowne odzywki do graczy ( nie widze w frazie "chba ty", czegoś niestosowanego). Gracz napisał "gówno" według ciebie to było stosowane, bo nikt gracza nie ukarał ) A mnie to może boli bo wędkuje i potęzne karasie Pawełki łowie i nie jedzom gówna, nie wiem kto odnalazł w tobie jakiekolwiek kompetencje na tą range.

Edytowane przez EndriuK
  • Super 4
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

15 minut temu, EndriuK napisał:

"chba ty" tak sądzisz ze to było napisane pod prowokacje, kilka razy tak pisałem i tylko ty mi nadałeś wyciszenie, po 2 wyciszenie mam za niestosowne odzywki do graczy ( nie widze w frazie "chba ty", czegoś niestosowanego). Gracz napisał "gówno" według ciebie to było stosowane, bo nikt gracza nie ukarał ) A mnie to może boli bo wędkuje i potęzne karasie Pawełki łowie i nie jedzom gówna, nie wiem kto odnalazł w tobie jakiekolwiek kompetencje na tą range.

Nadal nie rozumiesz kwestii tego, że nikt nie kazał ci odpisywać jego wiadomość, a zrobiłeś to z pełną świadomością aby graczu ubliżyć i odbić przysłowiową "piłeczkę" w jego kierunku. Dalszej części tej wypowiedzi nawet nie skomentuję.

Edytowane przez amz.
  • Super 4
  • Haha 5
  • Nie lubię tego 1

6 minut temu, amz. napisał:

Nadal nie rozumiesz kwestii tego, że nikt nie kazał ci odpisywać jego wiadomość, a zrobiłeś to z pełną świadomością aby graczu ubliżyć i odbić przysłowiową "piłeczkę" w jego kierunku. 

A ty potrafisz odpowiedzieć na to gdzie w frazie "chba ty" są  niestosowne treści/ odzywki ?

Potrafisz odpowiedzieć dlaczego słowo "gówno" według ciebie nie jest niestosowane ? 

Nadal nie rozumiesz, ze nikt nie kazał ci mnie mutować ? 

Wlasnie tak jak wyżej napisałem wyglądają twoje odpowiedzi, zamiast odpowiedzieć dlaczego zostałem zmutowany za nieodpowiednie odzywki "chba ty" ( XD) i odpowiedzieć dlaczego gracza piszący "gówno" nie został za to ukarany, bo według ciebie pewnie to było stosowane, nie to co moje "chba ty", próbujesz mi wmówić , że ubliżam komuś. 

Potrafisz sie do tego odnieść , czy jesteś zbyt sprytny ? 

Edytowane przez EndriuK
  • Haha 1

5 minut temu, EndriuK napisał:

A ty potrafisz odpowiedzieć na to gdzie w frazie "chba ty" są  niestosowne treści/ odzywki ?

Potrafisz odpowiedzieć dlaczego słowo "gówno" według ciebie nie jest niestosowane ? 

Nadal nie rozumiesz, ze nikt nie kazał ci mnie mutować ? 

Wlasnie tak jak wyżej napisałem wyglądają twoje odpowiedzi, zamiast odpowiedzieć dlaczego zostałem zmutowany za nieodpowiednie odzywki "chba ty" ( XD) i odpowiedzieć dlaczego gracza piszący "gówno" nie został za to ukarany, bo według ciebie pewnie to było stosowane, nie to co moje "chba ty", próbujesz mi wmówić , że ubliżam komuś. 

Potrafisz sie do tego odnieść , czy jesteś zbyt sprytny ? 

- Gracz pisze wiadomość, która nie jest do nikogo osobiście kierowana, nikt na to nie odpisuje i nie reaguje. Nagle wchodzisz ty i personalnie kierujesz wiadomość o treści "chba ty" - sugerujesz graczu, że je "gówno". Była to wiadomość  intencjonalna jak wyżej wspomniałem i i personalnie skierowana w kierunku danego gracza.

Edytowane przez amz.
  • Super 2
  • Haha 2

3 minuty temu, amz. napisał:

- Gracz pisze wiadomość, która nie jest do nikogo osobiście kierowana, nikt na to nie odpisuje i nie reaguje. Nagle wchodzisz ty i personalnie kierujesz wiadomość o treści "chba ty" - sugerujesz graczu, że je "gówno". Była to wiadomość  intencjonalna jak wyżej wspomniałem i i personalnie skierowana w kierunku danego gracza.

No to niech sobie je jak ma taką ochote, gracz sugeruje ze ryby jedzą "GÓWNO" - te słowo według ciebie jest stosowne, tyle w temacie.

Edytowane przez EndriuK
tylko przypomne, zebys mogl sie domyslic ze muta nie mam za prowokacje, tylko za niestosowne odzywki ( moze zalapiesz o co chodzi )
  • Super 2
  • Haha 4

Nie widzę w tym przypadku powodu do karania, w momencie w którym to gracz, który mógł czuć się urażony wypowiedzią Endriuka nawet go nie zgłosił. 

Kara zostaje unieważniona, a Administratora proszę o podchodzenie do takich zgłoszeń z chłodniejszą głową. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.