Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

meyh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MarcinGierczak
Nick(i) oskarżonego(/ych): @vercy
Powód skargi: złamanie regulaminu dotyczącego administratorów
Data zdarzenia: 15.07.2025

Dowody: 

§ 10
Obowiązkiem członka administracji na stanowisku Administrator jest rozpoczęcie rozpatrywania apelacji od kary permanentnej w ciągu 7 dni od jej powstania oraz kontynuować wątek maksymalnie do 3 dni od ostatniego wpisu, chyba że zostało to skonsultowane z Administracją RCON, którzy mogą ten czas wydłużyć ze szczególnych powodów.
Opis sytuacji: Pomijając to,że zostałem zbanowany prawdopodobnie za moją pożyczkę którą spłaciłem bo innych możliwości nie widzę i straciłem moje 68 dni codziennego logowania czekam od dnia 12.07 do dziś 17.07 czyli 5 dni na odpowiedź administratora a według regulaminu powinno być to maksymalnie 3 dni od ostatniego wpisu

nie zmienia to nadal sytuacji że został złamany regulamin a ja siedze za niewinność

aby stwierdzić że kara została nadana prawidłowo pasuje najpierw to udowodnić odpisując ale dobrze ze chociaż posty w dziale skarg na twoją osobe w końcu motywują cię do działania i odpisywania w apelacjach które sam powodujesz

Idąc dalej,może tutaj dostanę odpowiedź bo administrator vercy nie chce mi na to odpowiedzieć,a odpowiedź jest mi potrzebna aby już więcej nie zostać zbanowany za łamanie regulaminu.

Nigdzie w regulaminie nie ma wpisu,że każda pożyczka musi być zawarta razem z umową.Mamy jedynie punkty które dotyczą tego w jaki sposób ma zostać sporządzona umowa jeżeli już występuje.Wydaje mi się że umowa ma ochronić gracza gdy ktoś nie chce spłacić pożyczki, a nie być wykorzystana gdy pożyczka została zrealizowana w sposób zadowalający dla obu stron?

Tak samo ponawiam tutaj pytanie bo administrator nie chce na to odpowiedzieć,czy każda pożyczka nawet 30 pln na bramki musi być wykonana razem z umową na serwerze lub forum? Nie ma w regulaminie maksymalnej kwoty która można pożyczyć bez umowy więc jak to dokonać nie łamiąc regulaminu? Nie wydaje mi się że wszyscy pożyczając 30 pln piszą między sobą umowy, a jako że nie ma w regulaminie ustalonej maksymalnej kwoty do pożyczenia bez umowy to moja pożyczka też nie powinna być karana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.