Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News — Wywiad z graczem MrBeast

m4rcelek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5irjX5k.png
mSu4qkK.png

Dzień dobry. Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych wywiadem. Ja jestem Praktykant @m4rcelek, a moim gościem jest gracz o nicku @MrBeast. Zapraszam ochoczo do przeczytania wywiadu!
LKZ38Vt.png

R: @m4rcelek| M: @MrBeast

R: Dzień dobry, hej, z tej strony Praktykant @m4rcelek z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś mi poświęcić mi kilkanaście minut tego pięknego wieczoru?
M: Pewnie, że tak.

R: Bardzo się cieszę, że zgodziłeś się na ten wywiad. Skoro już trochę się znamy, chciałbym, żeby czytelnicy lepiej cię poznali. Jak długo grasz na ProjectRPG?
M: Na serwerze gram od stycznia 2024, choć konto założyłem w wakacje 2023 roku. Za namową kilku osób z konkurencyjnego serwera zawitałem właśnie w to miejsce. To tutaj znalazłem dobrych ludzi, z którymi mam przyjemność grać do tej pory.

jnKDDZW.png

R: Czyli zanim zacząłeś grać na ProjectRPG, twoje konto musiało trochę dojrzeć. Z tego, co mi wiadomo, działasz w biznesie Project News — jak podchodzisz do grania w tej roli? Co ci się w tym najbardziej podoba?
M: W biznesie jestem od początku tego roku tj. stycznia 2025. Sam biznes na tym serwerze jest moim pierwszym, w którym jestem i mogę przyznać, że jako pracownicy redakcji tworzymy zgraną społeczność, która pomaga sobie i każdy z nas ma ze sobą dobre relacje.

R: To prawda — mogę śmiało potwierdzić, że tworzycie naprawdę zgrany zespół. Od chwili, gdy się pojawiłem, da się wyczuć, że atmosfera w biznesie jest bardzo przyjazna — zarówno dla nowych osób, jak i tych, którzy są tu już od dłuższego czasu. Mam przy okazji kolejne pytanie związane z biznesem. Ciekawi mnie jedna rzecz: skąd czerpiesz pomysły na materiały?
M: Prawdę mówiąc — pomysły najczęściej przychodzą spontanicznie. Jest pełno osób, które są na tyle ciekawe i inspirujące, że wypada zrobić z nimi wywiad. Dzięki nim wiem, że wywiady z nimi przeprowadzane mogą być ciekawe i niebanalne.

R: Masz absolutną rację, sam jesteś świadkiem, z jak ciekawą osobą dzisiaj przeprowadzam wywiad. Kończąc temat biznesu mam do ciebie ostatnie pytanie. Czy w przyszłości zamierzasz wrzucać więcej rozbudowanych, a zarazem ciekawych artykułów?
M: Oczywiście! Aktualnie przez dołączenie do frakcji SAMD moja aktywność biznesowa stała się mniejsza, lecz nie oznacza to "odłożenia pióra na półkę". Nadal mam pełno planów i pomysłów na następne materiały pod szyldem Project News! Nie mogę zdradzić co mam w planach w najbliższym czasie, lecz mogę stwierdzić, że mój materiał zaciekawi niejedną osobę.

9ueDXxU.png

R: W takim wypadku, nie mogę się doczekać! Zagłębiając się w twoje Project’owe korzenie można wyczytać, że grasz w jednej z popularniejszej organizacji. Chciałbym zapytać, dlaczego dołączyłeś do organizacji Immortal Dynasty? Jak oceniasz grę wewnątrz organizacji?
M: Dołączyłem tam ze względu na atmosferę i osoby w niej się znajdujące. Dawno nie spotkałem organizacji, która jest tak zgrana i rozmowna jak ta. Zarząd często organizuje różne eventy, jak i konkursy dla uczestników, co sprawia, że ciekawie jest być częścią takiej społeczności. Duży wpływ na bycie w organizacji ma również flota ciekawych aut, ogromna baza znajdująca się w Los Santos i wspólne łowienie ryb w słynnym pojeździe zwanym "Pątą".

R: Słyszałem, że podczas wspólnych wypadów hołdujesz zasadzie 'złap i wypuść'. Chciałbym dopytać o twoją grę we frakcji — Co dokładnie motywuje cię do działania w SAMD?
M: Za namową kilku osób dołączyłem do frakcji SAMD. Na początku może wydawać się ciężko, lecz po pewnym czasie, coraz bardziej pochłania mnie pobyt w tym miejscu. Zawsze chciałem pomagać graczom jak i mieszkańcom naszego serwera. Chęć niesienia pomocy innym jest nie do opisania.

R: Absolutnie ciebie rozumiem, a jaka jest atmosfera wewnątrz frakcji?
M: Atmosfera jest dobra, każdy z pracowników jest uprzejmy i pomocny. Od pełnoprawnych pracowników można zawsze dowiedzieć się czegoś nowego i przydatnego w codziennym życiu. W tym miejscu chciałbym złożyć szczególne podziękowania dla @Szender za tłumaczenie materiałów, @xrey128 za nauki podczas akademii, jak i @Kawaiiza zabawne, lecz przydatne nauki podczas wprowadzania do frakcji!

R: Masz jakieś dalsze plany co do gry we frakcji?
M: Oczywiście, chciałbym dostać się jako pełnoprawny pracownik, jak i zostać we frakcji jak najdłużej.

jyIKM2h.png

R: Jaki masz majątek na serwerze? Ile go gromadziłeś?
M: Mój majątek można wycenić mniej więcej na około 1.5kk. W mojej flocie pojazdów mam takie samochody jak: Perennial Classic o ID 6082, Alpha GTO, Sentinel Classic, Feltzer, Mesa Grande, Schafter STR, Euros GTS WB, Stallion GTT, Willard VLV, Manana Type I, Perennial Sedan, Dinghy "pątą" oraz Bravurę GT Custom. Sam majątek zgromadziłem okołu roku. Duży wpływ ma na to odbieranie codzienne nagród jak i zadania dzienne. Na moment wywiadu posiadam już 500 dni nagród dziennych.
pjgdEhb.png

R: AMD czy GTX?
M: AMD

R: Minecraft czy Terraria?
M: Minecraft

R: Sultan czy Schafter?
M: Schafter

R: Discord czy Team Speak?
M:  Discord

R: Życie wspomnieniami czy przyszłością?
M: Życie przyszłością

XGwBbve.png
Dziękuję wszystkim serdecznie za przeczytanie wywiadu z graczem @MrBeastZachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News 
QomV5ms.png
RIno3R0.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 5
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.