Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Sultan Czurnego

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

UrwRL06.png

1948169741_artyku.png.ae06fa8046edbb6699d5bd595445ef8a.png

Witajcie w artykule z serii "Pojazdy Graczy" w której odwiedzam różnorakie losowe osoby.

Dziś zajrzymy do Czurnego obejrzeć jego Sultana. Zapraszam!

wywiad.png.562c7c3efe3ad5d7eacce3078d53f2c9.png

R - Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @Czurny

R: Witaj, jestem Junior Journalist Rafaal z Lion News. Miło mi cię poznać Czurny.

U: Cześć, mi też jest bardzo miło.

R: Zaczniemy więc od pytanka... Jak wyglądała twoja przygoda z motoryzacją przed zakupieniem Sultana?

U: Pierwszym samochodzikiem jakim się poruszałem na serwerze to Mananka 1.9PB Czarne fele radio, jak i błyszczący czarny spoiler.

R: Kupiłeś ją na giełdzie czy u cygana?

U: Na giełdzie, z tuningiem o którym wcześniej powiedziałem.

R: W jaki sposób doszło do tego że zakupiłeś Sultana?

U: Po długim czasie zarabiania pieniędzy na zakup fajnego auta, w końcu nastał ten czas, czas zakupy czterodrzwiowego potwora jakim jest Sultan.

R: A dlaczego akurat Sultan?

U: Wybrałem Sultana ze względu na to że tak jak wspomniałem jest to czterodrzwiowy samochód, ładnie się prezentuje i jest dosyć szybki.

R: Zakupiłeś go w salonie czy od innego gracza?

U: Zakupiłem go od gracza którego nicku już nie pamiętam, posiadał silnik 3.7 PB oraz zamontowany każdy możliwy tuning bez nitra.

R: Zmieniałeś coś w nim?

U: Jedynie co w nim zmieniłem to i wyłącznie kolor podstawowy z białego na czerń, oraz przedni jak i tylny zderzak.

R: Masz zamiar zmienić swój samochód w przyszłości?

U: Niee.. lecz planuje zakupić drugi jakim będzie Elegy.

R: Dlaczego Elegy?

U: Chciałbym kupić samochód którym będę mógł trochę podriftować, polatać bokiem. Oprócz Elegy myślę też o zakupie jakiegoś auta na niskim ID.

R: Mam nadzieję że odwiedzisz nas kiedy zakupisz już nowe gabloty.

U: O ile będzie nadal taka możliwość to chętnie.

R: Dziękuje ci bardzo za twój czas, tym czasem musimy się już pożegnać. Miłego dnia

U: Wzajemnie, i na razie.

galeria.png.3e2ca5f2e596a5d01e546ebd5374dc00.png

sO6ymxG.png

hIU1WyO.png

0ogzTsx.png

6f3pStE.png

informacje.png.9f57faa195b81986fbdc9008fa16d714.png

Chciałbyś aby twój pojazd wziął udział w serii? Odezwij się w prywatnej wiadomości do @Rafaal

920535651_PasekLion.png.4dcab1dada999bb31a193247594732fc.png.a953ad023d795f88155ed7f5d580a124.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.