Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Organizacja 90's Midnight Racing

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

TgNI3Ml.png

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Starszy Reporter @shvky z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule chciałbym przedstawić wam — czytelnikom organizacje 90’s Midnight Racing. Poniżej znajdziecie wywiad z obecnym V-Liderem @Domanu, opiekunem floty @Kasztan.OHV oraz członkiem @Aron2077.

PA0Cack.png

Organizacja 90’s Midnight Racing jest dosyć świeżą organizacją, ponieważ została ona założona w grudniu ubiegłego roku. Liderem od samego początku jest @Yuzuchi. Główna baza tejże organizacji znajduje się na dzielnicy The Emerald Isle w Las Venturas nieopodal najdroższej giełdy. Tymczasem, zapraszam do wywiadów!

mRdSzio.png

vgC1HDp.png

S: @shvky | D: @Domanu

QZys6CD.png

S: Witam, z tej strony Starszy Reporter @shvky z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
D: Witaj, jasne!

S: Super, opowiesz czytelnikom coś o sobie?
D: Witam, jestem @Domanu i zajmuje się zarządzaniem organizacją 90's Midnight Racing, na ProjectRPG gram od listopada ubiegłego roku i szybko się tutaj zaaklimatyzowałem.

S: Jesteś obecnym V-Liderem organizacji 90's Midnight Racing, opowiedz nam coś o tejże organizacji.
D: Organizacja została założona w grudniu 2024 roku przez gracza @Yuzuchi, początkowo organizacja skupiała się na hermetycznym gronie, po czasie dostałem się do zarządu i wprowadziłem otwartą rekrutację. Jako organizacja stawiamy bardzo na integrację między graczami, organizujemy eventy wyścigowe między sobą, lubimy także pościgać się z San Andreas Police Department, ogólnie organizacja prawie jak każda inna, ale z rodzinną atmosferą.

S: Od jak dawna jesteś jej V-Liderem oraz czy jest to trudne twoim zdaniem stanowisko?
D: V-Liderem jestem od stycznia tego roku, według mnie nie jest to trudne stanowisko, czasem ciężko dotrzeć do graczy z jakąś kwestią, ale to rzecz naturalna i trzeba mieć do tego odpowiednie podejście.

qH5SRYR.gif

S: Jaka jest twoja rola jako V-Lider w tej organizacji? Czym się zajmujesz?
D: Moją rolą jest przeprowadzanie rekrutacji, pilnowanie porządku między graczami w organizacji, organizowanie eventów wewnątrz organizacji, mimo że mamy opiekunów floty w naszej organizacji czasem również potrzeba ogarnąć pojazdy.

S: Chciałbyś zmienić coś konkretnego w swojej organizacji?
D: Uważam, że obecnie w organizacji nie trzeba nic zmieniać, wszystko jest na swoim miejscu, oczywiście były słabsze momenty, ale zostały one zażegnane.

S: Opowiedz nam jeszcze, jak się zaczęła twoja historia z Multi Theft Auto oraz z serwerem ProjectRPG?
D: Moja historia z Multi Theft Auto zaczęła się w listopadzie zeszłego roku, jestem dość świeżym graczem, ponieważ wcześniej nie byłem jakoś przekonany do tej gry, aczkolwiek to dzięki mojemu kumplowi zacząłem grać na ProjectRPG i aktualnie nie zamierzam przestawać, sprawdzałem też różne inne serwery, lecz to tutaj czuję się najlepiej.

S: Super! To by było ode mnie na tyle, dziękuję za udzielenie wywiadu. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
D: Pozdrawiam całą organizację 90's Midnight Racing oraz wszystkie inne organizacje na serwerze.

XGwBbve.png

S: @shvky | K: @Kasztan.OHV

YxDBcKQ.png

S: Witam, z tej strony Starszy Reporter @shvky z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
K: Siemano, mogę.

K: Jestem Opiekunem floty w organizacji 90's Midnight Racing @Kasztan.OHV, gram na projekcie od lutego tego roku. W wolnym czasie lubię podenerwować San Andreas Police Department eleganciorem oraz kręcić się po mapie bez celu.

S: Jak napisałeś, jesteś Opiekunem floty, powiedz nam od jak dawna oraz za co jesteś odpowiedzialny?
K: Moim zadaniem jest dbanie o pojazdy należące do organizacji m.in. ustawienie ich na bazie, naprawa, tankowanie oraz wyciąganie z parkingu policyjnego. Daty awansu na tę rolę niestety nie pamiętam.

S: Jak flota 90’s Midnight Racing wypada na tle innych organizacji na serwerze?
K: Akurat nasza flota w ciągu ostatnich miesięcy sporo straciła. Aktualnie powiedziałbym, że jest średnio, ale nie ma tragedii, coś tam mamy. Najwięcej mamy japońców a najmniej terenówek.

i5lTrTy.gif

S: Co najbardziej lubisz w organizacji, w której jesteś?
K: Jest to moją pierwsza i jedyna organizacja, w jakiej byłem więc mam sentyment do niej, członkowie to sztywne gity, panuje tu rodzinna atmosfera oraz bardzo dobrze się dogadujemy.

S: Opowiedz nam jeszcze, jak się zaczęła twoja historia z Multi Theft Auto oraz z serwerem ProjectRPG?
K: Średnio pamiętam swoje początki z mta, na pewno pierwszym serwerem, na jakim częściej grałem była "Jazda Bardziej Bokiem", potem po dłuższej przerwie przesiadłem się na "PYLife", kolejny był serwer konkurencji, na którym krótko zawitałem, po czym zrobiłem sobie przerwę od mta na kilka lat, no i w 2025r po obejrzeniu transmisji na żywo na YouTube od Adiko, skończyłem na tym pięknym serwerze.

S: Super! To by było ode mnie na tyle, dziękuję za udzielenie wywiadu. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
K: Pozdrawiam całą organizację 90's Midnight Racing oraz  @Jakubexx, @Martin*, @PsiN0s, @Jahowski, @huh, @yellowpreston, @skrzynka, @SzymQ.

XGwBbve.png

S: @shvky | A: @Aron2077

XbiNvBF.png

S: Witam, z tej strony Starszy Reporter @shvkyz Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
A: Tak, oczywiście.

A: Mam 16 lat. Interesuje się motoryzacją, chodzę również do szkoły na profil Mechaniczno-Elektryczny. W przyszłości chciałbym otworzyć ze znajomymi swój warsztat samochodowy w niewielkiej miejscowości.

S: Od jak dawna jesteś członkiem organizacji 90's Midnigt Racing?
A: Członkiem organizacji 90's Midnigt Racing jestem od niedawna, namówił mnie kolega, czyli V-lider organizacji @Domanu.

S: Chciałbyś zmienić coś konkretnego w organizacji?
A: W tej organizacji nie można nic zmienić, ponieważ jest tu wszystko, tak jak powinno być, czyli bardzo dobrze.

A: W Multi Theft Auto zacząłem grać na początku lutego 2025. Szukałem fajnych serwerów, dopóki nie natknąłem się na serwer ProjectRPG. Na początku swojej przygody myślałem, że nie bardzo będę grał aż tak dużo, dopóki nie poznałem swojego kolegi, z którym mam kontakt do dzisiaj. Pamiętam, gdy zbierałem pierwsze pieniądze na magazynie. Moim pierwszym autem na serwerze był previon w dieslu. VID tego pojazdu mam do dzisiaj zapisany i myślę, że go uda mi się odkupić od aktualnego właściciela, ponieważ mam dużo wspomnień właśnie z tym autem.

S: Czy masz jakieś wymarzone stanowisko w organizacji? Czy ranga członka cię zadowala w 100%?
A: Na randze członek czuje się bardzo dobrze i nie wymagam, aby być na wyższej randze.

A: Pozdrawiam całą organizację 90's Midnight Racing.

XGwBbve.png

Dziękuje wszystkim za uwagę, mam nadzieję, że spodobał wam się mój artykuł na temat organizacji 90's Midnight RacingZachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
fMyi48L.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 20
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.