Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na FragusS - oskarżony przez Cold.

shxrk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @FragusS
Data zdarzenia: 14.07.2025
Opis zdarzenia: Zatrzymałem się do kontroli przez SAPD, po odmówieniu mandatu pojazd miał trafić na parking policyjny za $500 lecz FragusS wstawił mi go za $2000. Proszę o zwrot $1500 moje UID: 28091 lub nick: Cold.
Dowody: [2025-07-14 15:27:08] [Output] : (126) patriota: Pojazd na pp za 500$

https://imgur.com/a/nK1rowc

Witam, z tej strony Młodszy Operator FragusS z S.A. Road Assistance. 

Sytuacja wyglądała następująco - dokładnie dziś czyli 14 lipca o godzinie 15:27 otrzymałem zgłoszenie od frakcji SAPD o zapotrzebowanie na jednostkę holowniczą, w celu odholowania pojazdu po zatrzymaniu. Udałem się na miejsce zgłoszenia, po przyjeździe na miejscu zastałem @Themost oraz @BarteKK* i zostałem poinformowany o odholowaniu pojazdu za kwotę 2000$ i powodem jako ''Pojazd po pościgu''. Jako dowód załączam w spoilerze logi ponieważ niestety nie posiadam screenów.

Spoiler

[2025-07-14 15:33:49] [Output] : (86) Themost: Witam, Lieutenant II Themost  z S.A. Police Department.
[2025-07-14 15:33:52] [Output] : (44) FragusS: Uszanowanie, Młodszy Operator FragusS z S.A. Road Assistance.
[2025-07-14 15:33:52] [Output] : (44) FragusS: W czym mogę pomóc? *pyta*
[2025-07-14 15:33:53] [Output] : (86) Themost: 2000$ po pościgu
[2025-07-14 15:33:54] [Output] : (154) BarteKK*: Uszanowanie, Police Officer I BarteKK z S.A. Police Department.
[2025-07-14 15:33:54] [Output] : (86) Themost: Dziękuje za współprace, życzę miłego dnia!

Z dowodów jasno wynika, że pojazd został odholowany prawidłowo, zgodnie z prośbą funkcjonariuszy SAPD. W razie jakichkolwiek pytań służbę pomocą, czekam zatem na werdykt zarządu odnośnie skargi. 

Witam, z tej strony Lieutenant II Themost.
Podczas tego, gdy funkcjonariusz @patriota wzywał holownik przebywałem na przerwie. Po przerwie zostałem poproszony o pozostanie z pojazdem. Kiedy przyjechał pracownik, nie została mi przekazana informacja dlaczego pojazd powinien zostać umieszczony na parkingu policyjnym. Odruchowo pomyślałem, że po pościgu - jednak, podczas wzywania pracownika na czacie służbowym, jak się okazuje, został on poinformowany o tym, aby odholować pojazd po zatrzymaniu. 

37 minut temu, Themost napisał:

Witam, z tej strony Lieutenant II Themost.
Podczas tego, gdy funkcjonariusz @patriota wzywał holownik przebywałem na przerwie. Po przerwie zostałem poproszony o pozostanie z pojazdem. Kiedy przyjechał pracownik, nie została mi przekazana informacja dlaczego pojazd powinien zostać umieszczony na parkingu policyjnym. Odruchowo pomyślałem, że po pościgu - jednak, podczas wzywania pracownika na czacie służbowym, jak się okazuje, został on poinformowany o tym, aby odholować pojazd po zatrzymaniu. 

Z tego co napisałeś wyżej wynika jasno, że zostałem wprowadzony przez ciebie w błąd. Ponieważ funkcjonariusz @patriota powinien Cię poinformować o tym fakcie, że jest to pojazd po zatrzymaniu. Podczas odholowywania pojazdu, bazowałem na informacjach które przekazano mi na miejscu zgłoszenia. 

Uszanowanie, Główny Inżynier Braian11 z Głównego Zarządu S.A. Road Assistance.

Jak możemy zaobserwować, w logach nadesłanych przez @FragusS jasno widać, iż Pracownik frakcji SAPD (Themost) wprowadził go w błąd (Do czego sam się przyznał), podając zły powód i kwotę umieszczenia pojazdu na PP, do którego nasz pracownik się zastosował. Podsumowując, Pracownik naszej frakcji nie popełnił żadnego błędu, wykonał wszystko zgodnie ze wskazówkami funkcjonariusza i tym samym nie jest winny umieszczeniu pojazdu z błędną kwotą i powodem.

@Cold. Jeśli chcesz by funkcjonariusz, który popełnił błąd został ukarany, napisz skargę w dziale frakcji SAPD --> https://projectrpg.pl/forum/449-skargi-na-funkcjonariuszy/

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.