Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Pracownikiem frakcji SARA - Mioszek

Veirdness
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

U1kpWXK.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Publicystka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Do dzisiejszego wywiadu zaprosiłam Doświadczonego Pracownika @Mioszek. Zaparzcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zapraszam Was do przeczytania materiału!

LKZ38Vt.png

V: @Veirdness | M: @Mioszek

V: Uszanowanie, Publicystka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Witam, z tej strony Doświadczony Pracownik @Mioszek z San Andreas Road Assistance. Jasne, chętnie odpowiem na Twoje pytania!

V: Dobrze, a więc na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
M: Nazywam się Bartosz, mam 16 lat i uczę się w trzeciej klasie technikum na kierunku Technik Informatyk. Interesuję się głównie informatyką oraz w mniejszym stopniu motoryzacją. Z charakteru jestem osobą miłą, przyjacielską i pomocną – zawsze staram się pomagać innym, gdy czegoś nie wiedzą lub potrzebują. W wolnym czasie lubię grać w różne gry komputerowe i rzucać piłką do koszykówki.

0rI7Kxj.png

V: Co skłoniło Cię do wyboru technikum o profilu Technik Informatyk? Czy wiążesz z tym swoją przyszłość?
M: Od zawsze lubiłem pracować przy komputerze oraz innych urządzeniach. Oczywiście, w przyszłości planuję zostać informatykiem.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
M: Serwer ProjectRPG znalazł i pokazał mi kolega z podstawówki, z którym nudziliśmy się na lekcjach zdalnych w trakcie pandemii.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
M: Zaczynając przygodę na tym serwerze, pracowałem głównie na polubionych przeze mnie kosiarkach, które wymagały jedynie prawa jazdy oraz zapewniły mi dobry zarobek, dzięki czemu zarobiłem na swój pierwszy pojazd.

V: Skąd pomysł na nick?
M: Szczerze mówiąc, sam już dokładnie nie pamiętam, jaka historia wiąże się z moim nickiem. Jedyne, co pamiętam, to że znajomi nadali mi taki pseudonim i jakoś już ze mną został.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 1300 godzin. Jak wspominasz ten czas?
M: Większość czasu spędzonego na serwerze przesiedziałem, zarabiając na pracach dorywczych – głównie na kurierze, Dodo oraz niedawno dodanych kontenerach. Co jakiś czas lubię pojechać z osobami z organizacji na Molo Santa Maria połowić ryby lub pościgać się po całej mapie. Od ponad miesiąca zasilam szeregi frakcji San Andreas Road Assistance, gdzie wspólnie z graczem @IXAL dbamy o czystość i porządek na parkingach w całym San Andreas.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
M: Mój majątek wyceniam na około 1,8kk. Znajduje się w nim kilka pojazdów (nie za wiele, bo tylko trzy), z czego tylko jeden jest zrobiony praktycznie na full tune, czyli moje Elegy, które posiada limitowany set kobaltowy. Nie wsadzałem do niego różnych niepotrzebnych mi rzeczy, takich jak ogranicznik czy LPG. W moim majątku znajdzie się również świeżo zakupiony Sultan, który jest moim najnowszym projektem. Posiadam jeszcze kilka posiadłości, ale nie są one, aż tak cenne, jak moje samochody.

iZwkei5.png

V: Czy masz jakiś cel, który chciałbyś osiągnąć na serwerze?
M: Na razie nie posiadam ustalonego żadnego konkretnego celu na serwerze, ale na pewno chciałbym się dalej rozwijać i awansować wyżej we frakcji.

V: Co chciałbyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
M: Zmieniłbym może system lakiernika i dodał więcej opcji, takich jak mieszanie kolorów ze sobą w celu uzyskania efektu połysku.

V: Co skłoniło Cię do wyboru frakcji San Andreas Road Assistance?
M: Pisząc podanie do frakcji, miałem przegrane ponad tysiąc godzin, które w większości spędziłem na pracach dorywczych. Jak każdy może się domyślić, robienie w kółko tego samego zaczyna po czasie być męczące, a jako że frakcja San Andreas Road Assistance spodobała mi się najbardziej, postanowiłem napisać właśnie do niej podanie.

Q0nrczG.png

V: Jakie są Twoje główne obowiązki w roli Doświadczonego Pracownika?
M: Moim głównym obowiązkiem jako pracownik San Andreas Road Assistance jest przede wszystkim spełnianie normy. Gdy jestem na służbie, kontroluję, czy wszystkie pojazdy, które znajdują się na parkingach, są opłacone, a także sprawdzam, czy na parkingach publicznych są utrzymane w odpowiednim stanie. Dbam również o bezpieczeństwo, naprawiając i łatając dziury znajdujące się na drogach.

V: Jak oceniasz atmosferę, która panuje we frakcji?
M: Bardzo podoba mi się atmosfera panująca we frakcji. Wszyscy się ze sobą dogadują, nie ma niepotrzebnych afer ani kłótni, a jeśli ktoś czegoś nie wie lub nie jest pewien, jak postąpić w danej sytuacji, to zawsze znajdzie się osoba skłonna do pomocy.

V: Gdyby nie frakcja San Andreas Road Assistance, to gdzie byś siebie widział?
M: Chciałbym na pewno zobaczyć, jak wygląda praca we frakcji San Andreas Police Department lub San Andreas Transport Corporation. Obie te frakcje chodziły mi po głowie, kiedy nie byłem jeszcze członkiem żadnej frakcji. Możliwe, że w przyszłości zdecyduję się dołączyć do którejś z nich, ale na ten moment chcę zostać na dłużej we frakcji San Andreas Road Assistance.

V: Odchodząc od MTA, grasz jeszcze w coś innego?
M: Owszem, co jakiś czas zdarza mi się grać w gry fabularne, League of Legends lub Counter-Strike 2 ze znajomymi.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
M: Ciężkie pytanie, musiałbym nad tym dłużej pomyśleć, ale na pewno chciałbym kiedyś doświadczyć emocji panujących podczas meczu NBA.

rrubThO.png

V: W takim razie możemy przejść do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Jasne, chciałbym pozdrowić wszystkich z organizacji ChlopakiDoWziecia, Redakcji Project News oraz frakcji San Andreas Road Assistance, a także najlepszego Prezentera @Wooka!

raL2DnT.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

YExQvfx.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.