Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

usunięcie napędu rwd - błąd

peWNTuwoey
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem admirala STR z napędem rwd, załozyłem gwint i napęd rwd sie usunął mimo to w tuningu pisze, że jest.
Godzina założenia gwintu 12:00 - 13:00
ID pojazdu - 19765

edit - dodatkowo jak zmieniam wysokość gwintu losowo włącza sie ogranicznik

Edytowane przez peWNTuwoey
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

Sprawdziłem zgłaszany problem na Twoim pojeździe i nie zauważyłem włączania się ogranicznika przy zmianie wysokości gwintu, auto również ma napęd RWD tak jak powinien mieć. Czy dalej zauważasz problem po swojej stronie?

• Super 1
  • Lubię to! 1

17 godzin temu, Sky napisał:

Sprawdziłem zgłaszany problem na Twoim pojeździe i nie zauważyłem włączania się ogranicznika przy zmianie wysokości gwintu, auto również ma napęd RWD tak jak powinien mieć. Czy dalej zauważasz problem po swojej stronie?

juz wszystko działa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.