Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Domanu | Mr.Jagermeister l PATRYK9030 | VIXOSZYMUS | YOHNY

Mufin

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 272
Login: Mufin
Nick oskarżonego: Domanu | Mr.Jagermeister l PATRYK9030 | VIXOSZYMUS | YOHNY
Powód skargi: Grupa osób notorycznie zakłóca przebieg rozgrywki nie tylko mnie, ale również innym graczom na serwerze. Ich działania są celowe i uporczywe – polegają m.in. na niszczeniu rowerowego eventu, przeszkadzaniu uczestnikom oraz psuciu atmosfery wspólnej zabawy. Zachowanie tej grupy jest niezgodne z zasadami fair play i znacząco obniża komfort gry dla pozostałych uczestników.
Data zdarzenia: 10.07.2025 - Dodam również sytuacje z 09.07.2025
Dowody: 

10.07.2025 - CLIPY https://drive.google.com/drive/folders/1v_olW9lyWzCAcEETimT_pZU_LTE3vVS1?usp=sharing
09.07.2025 - CLIPY https://drive.google.com/drive/folders/1cgHiFV5hflPxN79iva2rBaaw_XE7E0BM?usp=sharing

Opis sytuacji: Sytuacja zaczęła się w momencie, gdy zauważyli naszą obecność jako organizacji w okolicach LV. Osoby te dołączyły do nas pozornie w przyjaznym celu, jednak bardzo szybko zaczęły celowo utrudniać rozgrywkę. Wymyślili sobie "wojnę", która nie miała charakteru konkurencyjnego czy opartego na zasadach gry, ale polegała na bezpośrednim uprzykrzaniu – m.in. poprzez przeszkadzanie w wykonywaniu zadań, blokowanie działań organizacji oraz sabotowanie eventu rowerowego. Działania tej grupy są uporczywe, nie mają charakteru roleplay i znacząco psują komfort rozgrywki innym graczom.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
LtJXx1X.pngGrGyFou.png

G0wp5q8.jpeg

Pozwolę sobie dodać...

4 minuty temu, Domanu napisał:

Podziwiam za chęci aby to tak wszystko opisać XD
To słuchaj kolego, wypowiem się krótko bo nie widzę sensu, dałeś na mnie jakieś klipy gdzie po prostu zwyczajnie jadę obok ciebie i dosłownie nic nie robię. Więcej nic nie muszę dodawać.

Dobrze wiem, jesteś jedną z osób z zarządu organizacji – czyli kimś, kto ma realny wpływ na swoich ludzi i sytuacje. Jeśli widzisz coś nie w porządku i nie reagujesz, to znaczy, że albo ci to pasuje, albo się z tym zgadzasz. A wtedy równie dobrze przyczyniasz się do tego, co się dzieje. Proste.

Teraz, Mufin napisał:

Dobrze wiem, jesteś jedną z osób z zarządu organizacji – czyli kimś, kto ma realny wpływ na swoich ludzi i sytuacje. Jeśli widzisz coś nie w porządku i nie reagujesz, to znaczy, że albo ci to pasuje, albo się z tym zgadzasz. A wtedy równie dobrze przyczyniasz się do tego, co się dzieje. Proste.

Będąc w zarządzie nie mam pełnej kontroli nad graczami i nie mam obowiązku im czegoś nakazywać lub zakazywać, jeden z graczy, który faktycznie coś tam ci utrudniał dostawał ostrzeżenia aby dać ci spokój. Poza tym spójrzcie też na siebie, bo to co tam napisałeś tyczy się również waszej organizacji, wiele osób wczoraj od was taranowało graczy od nas i dostawali za to kary, trochę bycie hipokrytą z Twojej strony ale nie spodziewałbym się raczej tutaj należytego spojrzenia na tą sytuację z twojej strony.

8 minut temu, Domanu napisał:

Będąc w zarządzie nie mam pełnej kontroli nad graczami i nie mam obowiązku im czegoś nakazywać lub zakazywać, jeden z graczy, który faktycznie coś tam ci utrudniał dostawał ostrzeżenia aby dać ci spokój. Poza tym spójrzcie też na siebie, bo to co tam napisałeś tyczy się również waszej organizacji, wiele osób wczoraj od was taranowało graczy od nas i dostawali za to kary, trochę bycie hipokrytą z Twojej strony ale nie spodziewałbym się raczej tutaj należytego spojrzenia na tą sytuację z twojej strony.

To po co w takim razie jest zarząd w organizacji, skoro według twoich słów masz takie same prawa jak zwykły członek? Jako osoba z zarządu powinieneś interweniować, szczególnie w sprawie zachowania swoich ludzi. W tym momencie sam sobie zaprzeczasz, a przy okazji potwierdzasz to, o czym mówiłem.

Chcę otrzymać dowód na to, że wczoraj upomniałeś swojego człowieka – skoro twierdzisz, że zareagowałeś. A skoro, jak sam mówisz, "zarząd nic nie może", to tym bardziej brzmi to absurdalnie.

Dodatkowo oczekuję clipów potwierdzających twoje oskarżenia kierowane w stronę organizacji, którą reprezentuję. Jeśli rzucasz zarzuty, to miej odwagę je poprzeć konkretnymi dowodami.

Jeśli chodzi o nałożone na was kary – w mojej opinii są one śmiesznie niskie. Biorąc pod uwagę ewidentne utrudnianie eventu, uważam, że powinniście ponieść poważniejsze konsekwencje – nawet z rozważeniem całkowitego wykluczenia z wydarzenia.

5 minut temu, Kasztan.OHV napisał:

Czat org jak i dc jest prywatny więc nic nie dostaniesz 

Dlaczego Twój kolega nawiązuje do jakichś upomnień, skoro nie jesteście w stanie ich udowodnić ani przedstawić dowodów, które cały czas są prywatyzowane? Jeśli oskarżacie, to pokażcie konkrety — inaczej to wygląda jak rzucanie słów na wiatr.

To nie do końca moja sprawa, ale skoro się dołączyłeś do rozmowy, to dobrze — bo mam zupełnie inny dowód, który nie dotyczy żadnego rzekomego "upomnienia", tylko sprawy z udziałem członka waszej organizacji. I ten dowód może rzucać inne światło na całą sytuację.
https://i.imgur.com/UHMK9DW.mp4

3 minuty temu, Mufin napisał:

Dlaczego Twój kolega nawiązuje do jakichś upomnień, skoro nie jesteście w stanie ich udowodnić ani przedstawić dowodów, które cały czas są prywatyzowane? Jeśli oskarżacie, to pokażcie konkrety — inaczej to wygląda jak rzucanie słów na wiatr.

To nie do końca moja sprawa, ale skoro się dołączyłeś do rozmowy, to dobrze — bo mam zupełnie inny dowód, który nie dotyczy żadnego rzekomego "upomnienia", tylko sprawy z udziałem członka waszej organizacji. I ten dowód może rzucać inne światło na całą sytuację.
https://i.imgur.com/UHMK9DW.mp4

Logi z czatu to mogę adminowi wysłać a nie tobie a jeśli chodzi o tego klipa to ci pisałem na pm (  [2025-07-10 18:20:42] [Output] : >> [3] Mufin: sr yt oglądam  ) a pod prąd jechałem bo konwój był w tyle i do nich się cofałem.

Powiem tak klipy które wrzuciłeś kierowane do mnie nie mają żadnego sensu kręcisz się non stop i wybrałeś te klipy w których doszło do jakiejś przypadkowej kolizji klip 1 było tam miejsce zbiórki bo reszta graczy z org została daleko w tyle i poprostu dojechałem na miejsce a skacząc nie celowałem bezpośrednio w ciebie tylko tylko pomiędzy tobą a yohnym, klip 2 tu ewidentnie w ciebie uderzyłem tak ale też nie miałem takiego zamiaru tylko włączałem się do konwoju mojej organizacji i oczywiscie musiałeś się napatoczyć 

1 minutę temu, Kasztan.OHV napisał:

Logi z czatu to mogę adminowi wysłać a nie tobie a jeśli chodzi o tego klipa to ci pisałem na pm (  [2025-07-10 18:20:42] [Output] : >> [3] Mufin: sr yt oglądam  ) a pod prąd jechałem bo konwój był w tyle i do nich się cofałem.

chciałbym zapytać, skąd mogę mieć pewność, że podana informacja jest potwierdzona? Nie chodzi mi o podważanie decyzji administracji, ale z jakiego powodu mam wierzyć w coś „na słowo”? Przecież zaufanie powinno działać w obie strony — tak samo jak administracja oczekuje od nas dowodów, tak i my mamy prawo oczekiwać jasnych i przejrzystych podstaw decyzji.

Zgadzam się, że czasem mogą wystąpić nietypowe lub dziwne zbiegi okoliczności — i przyznaję, że wcześniej mogłem tego nie brać pod uwagę — jednak właśnie dlatego warto opierać się na faktach, a nie przypuszczeniach.

Witam, skarga tyczy się również mojej osoby, także między innymi na prośbę gracza Mufin wypowiem się w tej sprawie, którą uważam za drobne nieporozumienie. A dlaczego? Już właśnie śpieszę z wyjaśnieniami.

Otóż ta cała "wojna" jak to określil gracz Mufin, owszem zaczęła się wczoraj. Mianowicie opowiem jak to wyglądało z mojej perspektywy. Otóż najpierw zostałem staranowany przez członka organizacji AMG przez co spadłem z roweru, którego mi potem zabrano, również przez członka organizacji AMG. Po tej sytuacji poniosły mnie emocje i zostałem ukarany słusznie mutem. Potem zarówno członkowie organizacji AMG oraz przyznaję, że i ja też, wzajemnie spychaliśmy się rowerkami. Oczywiście poniosłem za to konsekwencje w postaci warna a potem wyrzuceniem z serwera. Podkreślam, że zostałem za to już ukarany i przyznaje że nadane kary otrzymałem słusznie.

Natomiast jeśli chodzi o dzisiejszy dzień to jeśli chodzi o mnie to nie miałem zamiaru nikomu celowo uprzykrzać jazdy rowerkiem. Zapoznałem się oczywiście z nagraniami i nadmienię, że z mojej perspektywy wyglądało to nieco inaczej. Owszem jeździłem koło gracza Mufin (i nie tylko koło niego, bo trochę osób na rowerkach było sporo) poboczem, tak bo w KRD mamy obowiązek trzymac się prawej krawędzi jezdni aby nie utrudniać ruchu innym pojazdom. To co widać na nagraniu to według mojej opini to nic innego jak opóźnienie między clientem a serverem, gdyż trzymałem się blisko gracza ale nie wjeżdżałem w niego celowo rowerkiem. Nawet jeśli zdarzyło się że gracz Mufin spadł z rowerka lub w niego niechcący wjechałem to oczywiście go za to przepraszałem (nie wiem czy widać to na nagraniu). Natomiast jeśli chodzi  o film w ktorym zrzuciłem go z rowerka również nie było to celowe (wynikało to z tego, że zacina mi się czasem klawisz "w") i również przeprosiłem go za to. Otóż uważam że jeśli dużą grupą jeździmy na rowerkach to jakieś drobne kolizje się po prostu zdarzają i nikt nie powinien mieć o to pretensji. Między nami (członkami mojej organizacji) też dochodzilo do rowerowych kolizji, przepychanek, ale nikt z nas nie ma o to do nikogo pretensji, bo to nie jest celowe działanie, tylko kwestia mechaniki gry oraz precyzji.

Dodam też że gracz Mufin ani razu nie poinformował mnie, ani razu nie zwrócił mi uwagi, że utrudniam mu rozgrywkę, przez co jestem zaskoczony zaistniałą skargą. 

27 minut temu, Mufin napisał:

To po co w takim razie jest zarząd w organizacji, skoro według twoich słów masz takie same prawa jak zwykły członek? Jako osoba z zarządu powinieneś interweniować, szczególnie w sprawie zachowania swoich ludzi. W tym momencie sam sobie zaprzeczasz, a przy okazji potwierdzasz to, o czym mówiłem.

Chcę otrzymać dowód na to, że wczoraj upomniałeś swojego człowieka – skoro twierdzisz, że zareagowałeś. A skoro, jak sam mówisz, "zarząd nic nie może", to tym bardziej brzmi to absurdalnie.

Dodatkowo oczekuję clipów potwierdzających twoje oskarżenia kierowane w stronę organizacji, którą reprezentuję. Jeśli rzucasz zarzuty, to miej odwagę je poprzeć konkretnymi dowodami.

Jeśli chodzi o nałożone na was kary – w mojej opinii są one śmiesznie niskie. Biorąc pod uwagę ewidentne utrudnianie eventu, uważam, że powinniście ponieść poważniejsze konsekwencje – nawet z rozważeniem całkowitego wykluczenia z wydarzenia.

Trzymaj to czego oczekujesz, logi możesz chcieć ale ich nie dostaniesz (administracja może je sprawdzić)
Klipy: https://imgur.com/a/69oBVe0 (na tarany i doprowadzenie do eskalacji konfliktu podczas gdy członek naszej organizacji rozmawiał z wami spokojnie)
Co do kar to coś ci się pomyliło, bo chodziło o kary nadane dla Was, od nas z organizacji nikt żadnej kary nie dostał. Jeśli nie wiesz o jakie kary chodzi to ci sprecyzuje. No i racja, są śmiesznie niskie jak na to co robiliście xD
image.thumb.png.229bc0c237a90a364383155e8bceae64.png
image.thumb.png.b5ecafae92663c27a2a41e23a1f5227a.png

14 minut temu, Patryk9030 napisał:

Powiem tak klipy które wrzuciłeś kierowane do mnie nie mają żadnego sensu kręcisz się non stop i wybrałeś te klipy w których doszło do jakiejś przypadkowej kolizji klip 1 było tam miejsce zbiórki bo reszta graczy z org została daleko w tyle i poprostu dojechałem na miejsce a skacząc nie celowałem bezpośrednio w ciebie tylko tylko pomiędzy tobą a yohnym, klip 2 tu ewidentnie w ciebie uderzyłem tak ale też nie miałem takiego zamiaru tylko włączałem się do konwoju mojej organizacji i oczywiscie musiałeś się napatoczyć 

Gdybym uważał, że to nie ma sensu – po prostu bym tego nie wrzucał. Kręcę się tam, gdzie chcę – kto mi zabroni robić event? Tak samo robię kilometry jak Ty.

Co do „przypadkowej” kolizji… hmm, wszystko bardzo niesprecyzowane. Ciekawe, że akurat Twoja osoba musiała skakać obok mnie 🙂

I kolejny dziwny zbieg okoliczności, że znów się „napatoczyłem”, co?

14 minut temu, YOHNY napisał:

Witam, skarga tyczy się również mojej osoby, także między innymi na prośbę gracza Mufin wypowiem się w tej sprawie, którą uważam za drobne nieporozumienie. A dlaczego? Już właśnie śpieszę z wyjaśnieniami.

Otóż ta cała "wojna" jak to określil gracz Mufin, owszem zaczęła się wczoraj. Mianowicie opowiem jak to wyglądało z mojej perspektywy. Otóż najpierw zostałem staranowany przez członka organizacji AMG przez co spadłem z roweru, którego mi potem zabrano, również przez członka organizacji AMG. Po tej sytuacji poniosły mnie emocje i zostałem ukarany słusznie mutem. Potem zarówno członkowie organizacji AMG oraz przyznaję, że i ja też, wzajemnie spychaliśmy się rowerkami. Oczywiście poniosłem za to konsekwencje w postaci warna a potem wyrzuceniem z serwera. Podkreślam, że zostałem za to już ukarany i przyznaje że nadane kary otrzymałem słusznie.

Natomiast jeśli chodzi o dzisiejszy dzień to jeśli chodzi o mnie to nie miałem zamiaru nikomu celowo uprzykrzać jazdy rowerkiem. Zapoznałem się oczywiście z nagraniami i nadmienię, że z mojej perspektywy wyglądało to nieco inaczej. Owszem jeździłem koło gracza Mufin (i nie tylko koło niego, bo trochę osób na rowerkach było sporo) poboczem, tak bo w KRD mamy obowiązek trzymac się prawej krawędzi jezdni aby nie utrudniać ruchu innym pojazdom. To co widać na nagraniu to według mojej opini to nic innego jak opóźnienie między clientem a serverem, gdyż trzymałem się blisko gracza ale nie wjeżdżałem w niego celowo rowerkiem. Nawet jeśli zdarzyło się że gracz Mufin spadł z rowerka lub w niego niechcący wjechałem to oczywiście go za to przepraszałem (nie wiem czy widać to na nagraniu). Natomiast jeśli chodzi  o film w ktorym zrzuciłem go z rowerka również nie było to celowe (wynikało to z tego, że zacina mi się czasem klawisz "w") i również przeprosiłem go za to. Otóż uważam że jeśli dużą grupą jeździmy na rowerkach to jakieś drobne kolizje się po prostu zdarzają i nikt nie powinien mieć o to pretensji. Między nami (członkami mojej organizacji) też dochodzilo do rowerowych kolizji, przepychanek, ale nikt z nas nie ma o to do nikogo pretensji, bo to nie jest celowe działanie, tylko kwestia mechaniki gry oraz precyzji.

Dodam też że gracz Mufin ani razu nie poinformował mnie, ani razu nie zwrócił mi uwagi, że utrudniam mu rozgrywkę, przez co jestem zaskoczony zaistniałą skargą. 

Chciałbym, żebyś przedstawił dowód na to, że zostałeś staranowany przez członka organizacji, którą reprezentuję. Dzięki również za potwierdzenie, że traktujesz to jako "wojnę" – przypomnę tylko, że w naszej społeczności słowo wojna nie jest najlepiej odbierane.

Analizując Twoje wypowiedzi słowo po słowie, mam wrażenie, że sam sobie rzucasz kłody pod nogi. Szkoda też, że według Twojego "KRD" jeździsz za ciągłą linią i próbujesz zajeżdżać komuś drogę.

A co do incydentu z rowerkiem – niestety wygląda na to, że to się powtarza. Jedno przypadkowe uderzenie można zrozumieć, sam często jeżdżę po mapie i bywa, że ktoś mnie trąci – zwykłe "sorry" załatwia sprawę. U Ciebie natomiast nie ma żadnej reakcji – i to jest właśnie różnica.

25 minut temu, Domanu napisał:

Trzymaj to czego oczekujesz, logi możesz chcieć ale ich nie dostaniesz (administracja może je sprawdzić)
Klipy: https://imgur.com/a/69oBVe0 (na tarany i doprowadzenie do eskalacji konfliktu podczas gdy członek naszej organizacji rozmawiał z wami spokojnie)
Co do kar to coś ci się pomyliło, bo chodziło o kary nadane dla Was, od nas z organizacji nikt żadnej kary nie dostał. Jeśli nie wiesz o jakie kary chodzi to ci sprecyzuje. No i racja, są śmiesznie niskie jak na to co robiliście xD

Trzymam się ustaleń i przyjąłem, co zostało przekazane – choć w zasadzie nie dostałem nic, bo sam wspominałeś, że logi są prywatne i nie zostaną udostępnione.

Co do kary dla osoby z mojej organizacji – okej, przyjmuję, że dostał prawo jazdy, ale mam clipa, który pokazuje, że to nie my jako pierwsi wjechaliśmy w peleton rowerowy. Mogę go przesłać, jeśli jest potrzeba.

Jeśli jednak macie możliwość wypowiadać się w sprawie kar nałożonych na moich ludzi, to moim zdaniem powinniście najpierw mieć jakikolwiek materiał dowodowy. Bo jeśli nie macie nawet clipa, a mimo to wydajecie oceny, to uważam, że wasze kary powinny być 30 razy surowsze – skoro działacie bez dowodów.

Daj znać, czy mam podesłać materiał.

Z4r1GlI.png
@Kasztan.OHV Prowokacje, jak to mówicie dalej jest wojna ?

37 minut temu, Mufin napisał:

Gdybym uważał, że to nie ma sensu – po prostu bym tego nie wrzucał. Kręcę się tam, gdzie chcę – kto mi zabroni robić event? Tak samo robię kilometry jak Ty.

Co do „przypadkowej” kolizji… hmm, wszystko bardzo niesprecyzowane. Ciekawe, że akurat Twoja osoba musiała skakać obok mnie 🙂

I kolejny dziwny zbieg okoliczności, że znów się „napatoczyłem”, co?

Chciałbym, żebyś przedstawił dowód na to, że zostałeś staranowany przez członka organizacji, którą reprezentuję. Dzięki również za potwierdzenie, że traktujesz to jako "wojnę" – przypomnę tylko, że w naszej społeczności słowo wojna nie jest najlepiej odbierane.

Analizując Twoje wypowiedzi słowo po słowie, mam wrażenie, że sam sobie rzucasz kłody pod nogi. Szkoda też, że według Twojego "KRD" jeździsz za ciągłą linią i próbujesz zajeżdżać komuś drogę.

A co do incydentu z rowerkiem – niestety wygląda na to, że to się powtarza. Jedno przypadkowe uderzenie można zrozumieć, sam często jeżdżę po mapie i bywa, że ktoś mnie trąci – zwykłe "sorry" załatwia sprawę. U Ciebie natomiast nie ma żadnej reakcji – i to jest właśnie różnica.

Po pierwsze ja nie nazywam tego "wojną" tylko odniosłem się do tego, że to Ty tak to nazwałeś, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem proszę. Napisałem wyraźnie "Otóż ta cała "wojna" jak to określil gracz Mufin..." 

Po drugie dowody na staranowanie mnie może i mam, ale zostaliśmy wczoraj ukarani wszyscy zarówno z Twojej jak i mojej organizacji, więc nie wiem po co to wracać do wczorajszego dnia. 

Po trzecie z tym jeżdżeniem poza linią, sam za nią jeździłeś, i na nawet na niektórych Twoich nagraniach widać że sam komuś próbujesz drogę zajeżdżać także nie rozumiem tutaj trochę Ciebie

Po czwarte sam przyznałeś, że przypadkowe uderzenie idzie zrozumieć. Także również się z tym zgadzam, aczkolwiek jak zbierzesz na nagraniu kilka takich przypadkowych uderzeń to będzie wyglądało że zdarza się to nagminnie. Dodam że jeździliśmy tą samą trasą cały czas, więc to zrozumiałe że takie przypadkowe trącenia zdarzały się więcej niż jeden raz

Po piąte, mówisz że u mnie brak jest refleksji, otóż tutaj jesteś w błędzie bo za każdym razem Ciebie przepraszałem co zresztą jest na filmikach dowodowych chyba nawet.

Więc odnosząc się choćby do mojego czwartego i piątego podpunktu mam wrażenie, że usilnie starasz się nadinpretować sytuacje celowo na moją niekorzyść 

30 minut temu, Domanu napisał:

https://i.imgur.com/NvW1uWq.mp4 Prosze sprawdź sobie 🙂

1 minutę temu, Mufin napisał:

Trzymam się ustaleń i przyjąłem, co zostało przekazane – choć w zasadzie nie dostałem nic, bo sam wspominałeś, że logi są prywatne i nie zostaną udostępnione.

Co do kary dla osoby z mojej organizacji – okej, przyjmuję, że dostał prawo jazdy, ale mam clipa, który pokazuje, że to nie my jako pierwsi wjechaliśmy w peleton rowerowy. Mogę go przesłać, jeśli jest potrzeba.

Jeśli jednak macie możliwość wypowiadać się w sprawie kar nałożonych na moich ludzi, to moim zdaniem powinniście najpierw mieć jakikolwiek materiał dowodowy. Bo jeśli nie macie nawet clipa, a mimo to wydajecie oceny, to uważam, że wasze kary powinny być 30 razy surowsze – skoro działacie bez dowodów.

Daj znać, czy mam podesłać materiał.

Z4r1GlI.png
@Kasztan.OHV Prowokacje, jak to mówicie dalej jest wojna ?

Mówisz że działamy bez dowodów a przed chwilą ci je geniuszu wysłałem, jak rzucasz takie oskarżenia to wrzuć te swoje klipy, tyle ode mnie, dalszą opinie zostawiam administracji.

Teraz, Mufin napisał:

https://i.imgur.com/NvW1uWq.mp4 Prosze sprawdź sobie 🙂

Jak coś to nie była osoba z naszej organizacji XDDD

@Mufin ja jeszcze tylko Ciebie zapytam. Bo obejrzałem te materiały na mnie jeszcze raz i jak na moje wynika, że nie tylko ja Ciebie trącałem ale również Ty mnie, za co nie mam o to do Ciebie pretensji, bo jak wspominałem już, jeździliśmy blisko siebie w kilka osób i takie niecelowe trącanie, wg mnie nieszkodliwe, między graczami się zdarzały. Pytanie mam skoro przeszkadzała Ci moja obecność to dlaczego mi o tym nie napisałeś po prostu? Ja nie odbierałem naszej wspólnej jazdy za coś złośliwego czy szkodliwego zarówno z mojej jak i Twojej strony. Tymbardziej, że nie miałeś do mnie o to pretensji, bo nic nie pisałeś. Całość odebrałem to jako po prostu wspólną fajną efektowną przejażdżke w konwoju.

Całość skargi odbieram to jako Twój jakiś osobisty problem do naszej organizacji, między innymi moim kosztem, bo wszystko próbujesz nadinpretować. 

Witam bardzo serdecznie, 

przejrzałem wszystkie nagrania i jest mi strasznie przykro, że nie jesteście w stanie utrzymać zdrowej rywalizacji. 

09.07 / 10.07

▪️ TheKapi - został ukarany za swoje czyny.

▪️ BastianOszust - został ukarany za swoje czyny.

▪️ Patryk9030 - z 9 lipca został ukarany za swoje czyny. Co do następnego dnia, to jedyne co zrobił, to skoczył na Ciebie w momencie, gdy stałeś w miejscu - nie wyrządził w ten sposób żadnych szkód.

▪️ Domanu - tutaj to w ogóle chyba jakaś pomyłka, bo nie widzę żadnych krzywych akcji w jego wykonaniu.

▪️ VixoSzymus - gracz za prowokację zostaję ukarany wyciszeniem na okres 3h.

▪️ Mr.Jagermeister - gracz zostaję ukarany zabranie prawka na okres 12h

▪️ YOHNY - gracz za swoje czyny zostaję ukarany banem na 1 dzień.

Dodatkowo, prosiłbym Was - rowerzystów, o jazdę w miarę możliwości na poboczu, a nie po środku drogi - przepuszczajcie nadjeżdżające pojazdy.

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.