Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

BOOMEK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BOOMEK
Nick(i) oskarżonego(/ych): Roczki
Powód skargi:  Niesłusznie nałożona kara- zabranie prawa jazdy na okres 3h
Data zdarzenia: 9 Lipca 2025, 17:33
Dowody:  Roczki posiada klipa ze zdarzenia
Opis sytuacji:   Pojazd zaparkowany był na The Strip-- Gracz o nicku Kondzi0 wjechał w mój samochód zaparkowany na poboczu, napisał reporta — i po prawku!
Uważam również, że powód, za który zostało ono zatrzymane, jest kłamstwem: "utrudnianie rozgrywki, pozostawienie auta na ręcznym na środku drogi" (dowód dostarczony administracji).
Samochód w żadnym momencie nie stał na środku drogi — nikomu również nie utrudniałem rozgrywki, stojąc na boku.

Witam, pozostawiłeś w pełni sprawne auto na ręcznym, tym samym zajmując większość pasa, mimo że po prawej stronie miałeś w pełni wolny i szeroki pas awaryjny. Gracz jadący normalnie uderzył w Twój pojazd, ponieważ stał on na pasie, którym się poruszał. Odmówiłeś pokrycia wyrządzonych przez siebie szkód, więc zostało Ci odebrane prawo jazdy.

3 minuty temu, Roczki napisał:

Witam, pozostawiłeś w pełni sprawne auto na ręcznym, tym samym zajmując większość pasa, mimo że po prawej stronie miałeś w pełni wolny i szeroki pas awaryjny. Gracz jadący normalnie uderzył w Twój pojazd, ponieważ stał on na pasie, którym się poruszał. Odmówiłeś pokrycia wyrządzonych przez siebie szkód, więc zostało Ci odebrane prawo jazdy.

Tak pozostawiłem. Nie oszukujmy się nawzajem, że stał na większości pasa, gdyż nie jest to prawda. Prosiłbym o przeanalizowanie nagrania przez kogoś wyżej. Również, z tego co wiem, niepoprawnie zaparkowany pojazd jest sprawą SARA, a nie karaniem gracza poprzez zabranie mu prawa jazdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.