Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Przemo*

szumi.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szumi
Nick oskarżonego: Przemo*
Powód skargi: Niesłuszny mute 
Data zdarzenia: 14.02.2021
Dowody: 
Opis sytuacji: Podjezdzam sobie na mechanika sf naprawiam auto czekając na naprawe widze jak  jakis CJ podchodzi do jakiegos Pana czekającego w kolejce na mecha i pisze ze policja wysiadka z auta ja widzac ze auto sie naprawilo wsiadam i wyjezdzajac napisalem na czacie jp i pojechalem sobie wiedzac ze to nie sapd pojechalem na tania gielde próbojac sprzedać auto napisałem na /g ze brakuje mi 7$ do ogłoszenia ktoś mi dał przelew podziekowałem napisałem kc gdy chciałem napisać /ogl ,że sprzedam samochód patrze i mam muta za cbk w storne sapd 

No nie wiem czy muszę się tutaj jakoś wypowiadać, bo w sumie dostałeś karę za swoje słowa i jeszcze się dziwisz, że ktoś (w tym przypadku ja) miał czelność nadać Ci mute. Pomijam fakt, że na pw dc również nie potrafiłeś się zachować tylko mnie wyzwać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.