Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zabijakaNs
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Winston
Powód skargi: złe rozpatrzenie odwołania od mute jak i zamknięcie odwołania bez jakiego kolwiek słowa wyjaśnienia Też złe dobieranie czasu kary.
Data zdarzenia: 05/07/25
Dowody: 

Opis sytuacji: Dziś grając na serwie gracz o nicku kozaczek1 zaczął ubliżać euzebiuszowi  przy czym obrażając jego osobe od (grubych) potem rozmowa zeszła na dziewczyne euzebiusza gdy zacząłem bronić euzebiusza oczywiście kozaczek zjechał na mnie bardzo obrażając moją osobe jak i moją rodzine na co sobie nie pozwolę nie stety rapsa nie mogłem napisać dlatego że działo to sie gdy nie było żadnego admina na duty gdy oczywiście admin wszedł po kłótni na czacie globalnym euzebiusz dostał ostrzeżenie za kulturę więc pomyślałem że to gracz który zaczął tą cała awanture napisał rapsa wiec ja również napisałem na niego dostał mute na 1 dzień oczywiście gracz pewnie też na mnie napisał i ja dostałem mute też na 1 dzień wiec ja sie pytam gdzie tu wartość gracza gdzie gracz taki jak ja broni sie przed napastnikiem dostaje taką samą kare jak osoba która obrażała nie tylko mnie lecz też inne osoby na serwerze wracając do sedna tego po napisaniu apelacji wgl pan @Winstonwgl 0 wyjasnienia za co dokładnie dostałem kare jak sie broniłem również w apelacji pan odrzucił apelacje bez podania przyczyny dlaczego ją odrzuca 

Witam, 

Sytuacja wyglądała następująco przyjąłem report który był powodem braku kultury, po odczytaniu logów zobaczyłem jedną wielką kłótnie paru graczy których ukarałem byłeś jednym z nich, twoje wytłumaczenie na twój brak kultury na czacie globalnym nie jest akceptowalne bo skoro gracz obrażał ciebie jak i rodzinę to nie masz możliwości go obrażać, najlepiej zachować  zimną krew i zwyczajnie  gracza zgłosić. Zostałeś prawidłowo ukarany.

Pozdrawiam, Winston.

28 minut temu, Winston napisał:

Witam, 

Sytuacja wyglądała następująco przyjąłem report który był powodem braku kultury, po odczytaniu logów zobaczyłem jedną wielką kłótnie paru graczy których ukarałem byłeś jednym z nich, twoje wytłumaczenie na twój brak kultury na czacie globalnym nie jest akceptowalne bo skoro gracz obrażał ciebie jak i rodzinę to nie masz możliwości go obrażać, najlepiej zachować  zimną krew i zwyczajnie  gracza zgłosić. Zostałeś prawidłowo ukarany.

Pozdrawiam, Winston.

pokaż mi gdzie gracza wyzywałem twierdząc tok twój myślenia jest taki kłótnia kilku graczy to jest powód do kary mimo że to ja się broniłem obrażał mi rodzine na co nie można sobie pozwolić ale mniejsza o to ale kara gracza który jest winny zamieszaniu jak i moja to dwie różne rzeczy prawda mimo tego dostał taką samą kare jak ja bez wgl jakiegoś słowa s twojej strony bez wyjasnienia wgl sytuacji nadałeś kare i tyle i masz w 4 literach dalej to toczyć mimo że jesteś w administracji i powinieneś chociaż napisać jakie słowa dokładnie były napisane że kara jest tak wysoko i dlaczego odrzuciłeś mi apelacje wgl 0 wyjaśnień z twojej strony co tylko nakłania mnie przekonanie ze coraz bardziej administracja robi co chce daje kary jakie chce a własciciele tego serwera mają to gdzieś co sie dzieje. Zamiast przyciągacz graczy to takie zagrywki tylko i wyłacznie powodują że gracze zaczną odchodzić.

Cytuje twoje słownictwo na czacie globalnym 

,,kozaczek jak juz tak pytaż to mam 5 dzieci i gówno cie to obchodzi co gdzie mam,,

,,własnie widze idz kozaczek do mięsnego potrzebujesz kup sobie kilo mózgu bo go zgubiłeś,,

,,ej kozaczek zwolniłeś psychologa czy sam odszedł,,

,,a ty jesteś kopany za 3,,

Dalej twierdzisz że zachowałeś kulturę?

2 godziny temu, Winston napisał:

Cytuje twoje słownictwo na czacie globalnym 

,,kozaczek jak juz tak pytaż to mam 5 dzieci i gówno cie to obchodzi co gdzie mam,,

,,własnie widze idz kozaczek do mięsnego potrzebujesz kup sobie kilo mózgu bo go zgubiłeś,,

,,ej kozaczek zwolniłeś psychologa czy sam odszedł,,

,,a ty jesteś kopany za 3,,

Dalej twierdzisz że zachowałeś kulturę?

I co tu jest złego w moich wypowiedziach są jak najbardziej kulturalne w stosunku do gracza co pisał on do mnie. 

W dniu 5.07.2025 o 19:18, zabijakaNs napisał:

I co tu jest złego w moich wypowiedziach są jak najbardziej kulturalne w stosunku do gracza co pisał on do mnie. 

Nie wiem jakiego werdyktu się domagasz, skoro uważasz, że to było kulturalne zachowanie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.