Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z supporterem Martin*

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

PnedOO4.png

mSu4qkK.png

Witam drodzy czytelnicy! Z tej strony Praktykant @shvky z Redakcji Prasowej Project News! Dziś mam przyjemność przedstawić wam wywiad z Supporterem @Martin*! Zapraszam was do poznania tej ciekawej persony.
LKZ38Vt.png

S: @shvky M: @Martin*
S: Witam, z tej strony Praktykant shvky z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny na udzielenie wywiadu?
MWitaj jasne, chętnie udzielę wywiadu.

S: Cześć Martin! Na początek – przedstaw się graczom. Jak długo grasz na ProjectRPG?
MW wielkim skrócie — aktualnie mam 20 lat i nie mam na imię Marcin, jak wielu może myśleć. Na serwerze gram od początku maja 2024 roku.

S: Kiedy zaczęła się twoja przygoda z platformą Multi Theft Auto i jak wyglądały jej początki?
MMoja historia z Multi Theft Auto rozpoczęła się w styczniu 2016 roku, także już ponad 9 lat temu. Początkowo grałem na serwerze typu freeroam, a następnie na jednym ze swego czasu najbardziej popularnym serwerze RPG. Moja rozgrywka zakończyła się w roku 2020 wraz z upadkiem serwera, o którym mówiłem przed chwilą. W kolejnych latach pojawiały się krótkie epizody mojej aktywności, a od maja ubiegłego roku wraz z dołączeniem do społeczności serwera Project RPG jestem stale aktywnym graczem.

S: Co skłoniło Cię do dołączenia do społeczności ProjectRPG?
MSkłoniła mnie popularność serwera i liczba graczy. Wróciłem do Multi Theft Auto po dłuższej przerwie i chciałem pograć na większym serwerze RPG.

MZW5sMP.gif

S: Widzę, że masz przegrane ponad 1600 godzin na naszym serwerze, czy chciałbyś pokrótce opowiedzieć o swoim majątku?
MNie przywiązuje swojej uwagi do majątku serwerowego, gdyż praca dorywcza nie sprawia mi przyjemności. Zdecydowanie jestem definicją gracza frakcyjnego, co za tym idzie, mój majątek, patrząc na przegraną liczbę godzin, nie jest duży — wynosi około 4 milionów dolarów.

S: Jak dobrze wiemy, jesteś Supporterem, jak zareagowałeś, gdy zauważyłeś swój nick w temacie dotyczącym wyników rekrutacji na tę rangę?
MUcieszyłem się, gdy zauważyłem swoją nazwę w wynikach do administracji. Próbowałem swoich sił w rekrutacjach, odkąd rozpocząłem rozgrywkę i tym razem udało się, była to moja piąta próba.

S: Super, a czy pamiętasz jakąś sytuację, w której szczególnie pomogłeś nowemu graczowi?
MMoja rola w administracji głównie polega na pomocy graczom, przede wszystkim odpowiadając na ich serwerowe zgłoszenia. Takich sytuacji jest codziennie masa, więc ciężko mi podać konkretny przykład.

S: Oczywiście, rozumiem. Jesteś również we frakcji San Andreas Police Department. Dlaczego wybrałeś właśnie taką?
MDarzę dużym zainteresowaniem służby mundurowe oraz agencje związane z bezpieczeństwem kraju — szczególnie te amerykańskie. Frakcja San Andreas Police Deparment idealnie wpasowuje się w ten zakres, dlatego wybór nie mógłby być inny.

wQO9Sqo.gif

S: Super! Jakie pełnisz funkcję w San Andreas Police Department? Powiesz nam coś o swojej roli oraz jej zadaniach?
MJestem osobą, która chętnie angażuje się w sprawy, które ją interesują. Zdecydowanie frakcja San Andreas Police Deparment jest jedną z tych rzeczy, dlatego też należę do wszystkich dywizji i wydziałów, takich jak FBI, Highway Patrol, Police Press Crew, Supervisory Staff i Field Training Officers. Jeżeli chodzi o funkcję, to jestem dowódcą i instruktorem w wydziale Federal Agents, szkoleniowcem frakcji oraz członkiem Supervisory Staff, którzy nadzorują pracę pozostałych funkcjonariuszy. Lubię swoje zadania ze względu na to, że dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu mogę przekazać swoją wiedzę pozostałym.

S: Jeżeli pamiętasz, opowiedz o swoim pierwszym dniu w San Andreas Police Department – jak to wyglądało?
MPoczątki bywają zawsze najciekawsze, ale też najtrudniejsze. Jako akademik, czy też pełnoprawny funkcjonariusz popełniałem błędy podczas doświadczania przeróżnych sytuacji na patrolu. Z perspektywy czasu miło wspominam ten okres, a z każdego błędu wyciągałem wnioski, które zaprowadziły mnie do obecnego miejsca.

S: Jakie akcje frakcyjne lubisz najbardziej? Pościgi, kontrole, zabezpieczanie eventów, a może ostatnio wprowadzoną aktywność dotyczącą kontroli wagi ładunków lawet?
MZdecydowanie mogę tutaj wybrać taką aktywność jak pościgi. Należę do wydziału Highway Patrol, a co za tym idzie, mam dostęp do szybszych radiowozów. Dzięki nim uczestnictwo w pogoni za uciekinierem sprawia mi przyjemność z gry.

IjIJ41d.png

S: Czy uważasz, że San Andreas Police Department ma dobry wpływ na rozgrywkę na serwerze? Dlaczego?
MTak, uważam, że frakcja San Andreas Police Deparment ma dobry wpływ na rozgrywkę na serwerze. Wielu może się z tym nie zgodzić, jednakże spoglądając na statystyki podejmowanych przez nas interwencji i sytuację na serwerowych drogach dochodzę do wniosku, że nasza obecność znacząco poprawia na nich bezpieczeństwo.

S: Co według Ciebie wyróżnia ProjectRPG na tle innych serwerów Multi Theft Auto?
MNie gram na innych serwerach i od zawsze trzymałem się tego, z którym się związałem, dlatego nie będę robił porównań. Jednakże odpowiadając na twoje pytanie, chciałbym tutaj wyróżnić system ANTY-CHEAT, który spełnia swoje zadania w 100%. 

S: Jak oceniasz rozwój serwera w ostatnich miesiącach? Co warto jeszcze ulepszyć?
MJest wiele rzeczy, które można ulepszyć, czy dodać. Ze względu na ogromną społeczność serwerową, tych pomysłów pojawia się coraz więcej, jednakże Administracja RCON posiada swój własny pomysł na serwer i musi też odpowiednio zagospodarować swym czasem, gdyż pozostałe obowiązki, na które gracze nie zwracają uwagi, pochłaniają wiele czasu, a nie zapominajmy — oni też posiadają swoje życie prywatne. Nie jestem w stanie ocenić rozwoju serwera, gdyż każdy serwer posiada swój własny tok pracy. Musiałbym spojrzeć na historię serwera, jednak graczem jestem od ubiegłego roku.

S: Czy masz jakieś rady dla nowych graczy, którzy dopiero zaczynają?
MPrzede wszystkim pamiętajcie, że to tylko gra. Bawcie się dobrze, jednak nie zapominajcie o innych i nie utrudniajcie im rozgrywki, łamiąc regulaminy. Jeżeli chodzi o rozwój swojej postaci — na początek poszukajcie pracy, która będzie Wam najbardziej odpowiadać, a później wyznaczajcie sobie różne cele.

S: Super, dziękuję ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
MRównież Ci dziękuję za ciekawy wywiad. Chciałbym pozdrowić wszystkich czytelników redakcji Project News, całą frakcję San Andreas Police Departmentt, a także mojego serwerowego przyjaciela @Jakubexx. Życzę wszystkim udanych wakacji! 🌞
pjgdEhb.png

S: Infernus czy Turismo?
MTurismo.
S: Kurier czy Lawety?
MLawety.
S: Audi czy BMW?
MAudi.
S: Solo czy z Ekipą?
MZ ekipą.
S: Pościg czy Patrol
MPościg.
S: Supporter czy gracz na pełen etat?
MSupporter.

XGwBbve.png
Dziękuję wszystkim za przeczytanie do samego końca wywiadu z Supporterem @Martin*! Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
xRepIhM.pnggf9aVBy.png

Edytowane przez xHamster
  • Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.