Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Cadetem SAPD - PanKOX_PL

Zolty.Lisek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

rUb59mM.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Reporter @Zolty.Lisek z Redakcji Prasowej Project NewsDzisiaj przybyłem do was z wywiadem z Cadetem  San Andreas Police Department - @PanKOX_PLZachęcam wszystkich do przeczytania wywiadu!.
LKZ38Vt.png

Z:  @Zolty.Lisek | P: @PanKOX_PL

Z: Witam z tej strony Reporter  @Zolty.Lisek. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P:  Witaj, a z tej strony Cadet z San Andreas Police Department, z chęcią udzielę Ci wywiadu.

Z: Świetnie!, w takim razie prosiłbym cię, abyś przedstawił się naszym czytelnikom, aby mogli się z tobą poznać.
P: Mam na imię Igor i w tym roku skończyłem 20 lat. Moim największym zainteresowaniem jest hardware komputerowy, zawsze, pomagam moim znajomym w doborze komponentów do ich nowych komputerów. Nie dość, że oni cieszą, się świetnie dobranymi komponentami to ja mam z tego przyjemność. Może nawet w przyszłości będę dążył do otworzenia własne serwisu komputerowego, ale czas pokaże. Z innych zainteresowań to motoryzacja, za znawcę się nie uważam, jednak co nieco o tym wiem.

Z: Jak wyglądały twoje początki na serwerze?
P: Moja przygoda na serwerze rozpoczęła się dosyć dawno i naprawdę mocno muszę sięgnąć do pamięci, by sobie o tym przypomnieć. A rozpoczęła się ona dokładnie w listopadzie 2020 r. Posiadam, UID 7926 więc chyba mogę nazwać się OG graczem. Moją pierwszą pracą był grzybiarz, to właśnie tam zarobiłem na swój pierwszy pojazd, którym jest perenial z ID 3770, którego posiadam aż do dziś.

Z: Dobrze, czy masz jakieś swoje cele na serwerze?
P: Tak, aktualnie moim serwerowym celem jest, oczywiście ukończenie akademii SAPD co będzie równoważne ze staniem się pełnoprawnym funkcjonariuszem SAPD i tego sobie życzę. Z moich pobocznych celów to jest nim Bullet GT FT oraz jakaś piękna posiadłość w Los Santos. Co do tego pierwszego, udało mi się już zarobić całkiem zacną część kwoty, jednak co do drugiego to może być ciężko. Na serwerze panuje bardzo trudna sytuacja mieszkaniowa i ceny domów są bardzo mocno zawyżone i czekam, aż się to uspokoi.

MN0uju7.gif

Z: Okej, dlaczego akurat Frakcja San Andreas Police Department?
P: Zdecydowałem się na tę frakcję, ponieważ szukałem czegoś świeżego, gdzie coś się dzieje, i się nie myliłem. Mimo tego, że jestem dopiero Cadetem w akademii to mój zakres obowiązków oraz możliwości są większe niż jako osoba pełnoprawna w innej frakcji.

Z: Jak oceniasz atmosferę panującą we frakcji?
P: Atmosfera we frakcji jest wspaniała, wszyscy koledzy z wyższym stopniem są bardzo pomocni i udzielają dobrych rad nowym funkcjonariuszom. Jeszcze nie spotkałem się z tym, aby ktokolwiek z frakcji wprowadzał negatywną atmosferę.

Z: Czy przynależysz do jakiejś organizacji?
P: Tak, aktualnie przynależę do organizacji Hotel California.

Z: Co sądzisz o tej organizacji, jaka panuje tam atmosfera?
P: Jest to organizacją pełna miłych ludzi, z którymi można spędzić czas na organizacyjnym discordzie i porozmawiać o wszystkim. Posiadamy bardzo dobry zarząd organizacji, który aktywnie wszystkiego pilnuje oraz piękne i nietuzinkowe pojazdy, którymi można się polansować na spawnie.

Hfvpbij.gif

Z: Ostatnie pytanie na dziś. Co zdołałeś osiągnąć, mając 847 godzin przegranych na serwerze?
P: Finansowo nie za dużo, jednak nie to jest dla mnie najważniejsze. Dla mnie najważniejsza jest dobra zabawa i relacje z innymi. Dodatkowo udało mi się całkiem sporo czasu spędzić we frakcji SARA, która też wspaniale wspominam a w szczególności skład osób, które w niej były. Jednak przechodząc, do pieniędzy aktualnie mój majątek składa się z 4 pojazdów: Sabry na wyścigowym, stratuma na wyścigowym pod aplikację transportową, faggio oraz najważniejszego wyżej wymienionego perenniala. Nie uważam, że to dużo jednak to nie o to chodzi.

Z: Super, dziękuje za wywiad, a może chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Chciałbym pozdrowić @Szati, @Nyx_Vertignis oraz @CzajKA za stare dobre czasy. Całą frakcję SAPD.

Z: Okej, ja również pozdrawiam no i dziękuje Ci za wywiad oraz życzę Ci miłego dnia!
P: Dziękuje za wywiad oraz życzę Ci miłego dnia!

yf1KdPn.png

raL2DnT.png
Dziękuje wszystkim za przeczytanie wywiadu no i widzimy się w kolejnych wywiadach!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

BKmoC24.pngxRepIhM.png

Edytowane przez Zolty.Lisek
  • Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.