Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Veooon.

K$EO

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nemezis19
Nick oskarżonego: Veooon
Powód skargi: Nie oddanie pożyczonej gotówki.
Data zdarzenia: 05.02.2021r - 23:35 [ Pożyczyłem mu ] ||| Miał spłacić do dnia 08.02.2021r - 23:30
Dowody: 
Opis sytuacji: Jako iż miałem trochę wolnej gotówki to postanowiłem pomóc graczu Veooon. Gdy zobaczyłem jego ogłoszenie, że weźmie pożyczkę spytałem o kwotę, która wynosiła 25k. Gracz Veooon przystał na to, że będzie musiał spłacić 25k tyle ile pożyczył + 5k dopłaty za fatyge ( łącznie 30k ). Umówiliśmy się, że ma 3dni [ 72h ] i po trzech dniach spotykamy się o 23:30 na serwerze i oddaje mi 30k. Niestety gracz się nie pojawił. Do dnia dzisiejszego liczyłem na jego uczciwość oraz na to, że jeszcze mi odpisze lub pojawi się na serwerze. Dowiedziałem się od Administracji, że ostatnio online na serwerze był 4dni temu [ Na forum nic lepiej, bo 6 dni temu ... ]. Prosiłbym o pomoc w odzyskaniu gotówki, gdyż jestem świerzakiem i kwota 25k jest dla mnie jeszcze w pewnym sensie spora.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

mta-screen_2021-02-05_23-38-31.png

Skarga. - Google Chrome 14.02.2021 13_20_41.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.