Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DominikoS - oskarżony przez TheTren

TheTren

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony Pracownik DominikoS

Odnosząc sie do sytuacji powyżej w opisie skargi przydałoby sie napisać to z sensem nie rozrzucać słów na wiatr .Wracając do tematu moja J.Holownicza nikomu nie przeszkodziła na parkingu ponieważ dobrze monitorowałem stan na minimapie ile osób znajduje sie w pobliżu by nikomu nie utrudnić możliwości parkowania .Dodając do tego ze laweta stała tam poniżej minuty a klip z całej sytuacji zamieszczam poniżej na którym widocznie widać ze nikomu nie zaszkodziła a w tym było pole manewru na drugą część parkingu .Tyle w temacie

Kolego,

Wiesz mówisz mi to tak, że rzucając przykładem: „Jadę chodnikiem bo niema na nim żadnego pieszego bo monitoruje go przede mną” 

Bardzo niefajnie zostawiłeś swoją lawetkę i to naprawdę niefajnie wygląda.

A co do monitorowania zaparkowałeś 3 razy tak lawetę tego dnia i przy jednym z tych przypadków jechałem na parking, nie widziałem Cię biegnącego do swojego pojazdu tylko dalej sprawdzałeś, gdy wjechałem w Twój super wystrzałowy wóz napisałeś „nudzi Ci się?” 

Na kompie mam pewnie z tego screena, ale nie to jest tytułem skargi 

Masz płacone na minuty, nie odholowane pojazdy, takie parkowanie rzuca wydaje mi się negatywny obraz na cala frakcje, a poniekąd mógłbym się pokusić o stwierdzenie nieprofesjonalne. 

Masz pełno miejsca gdzie możesz tą lawetę ładnie zostawić i robić swoją robotę więc less stres i powolutku 

Dalsza nasza dyskusja jest zbędna, też nie mamy o co się kłócić, poczekajmy na decyzję zarządu.

Pozdrawiam z rodzinką 

Pomimo iż pojazd pracownika stał krótką chwilę i był możliwy przejazd to chciałbym byś @DominikoS zaparkował pojazd frakcyjny w taki sposób by można było wjechać/wyjechać na parking kuriera. Z uwagi na krótki staż pracownika we frakcji otrzymuje on upomnienie. Skargę uznaję za przyjętą, jednocześnie ją zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.