Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mruczekAmrach kapenciusz.th

Danielek.bm

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 66055
Login: Rambo3
Nick oskarżonego: mruczekAmrach
Powód skargi: Prowokowanie, ośmieszanie, wykorzystywanie mojego głosu, próby oszustwa , fake offki

Data zdarzenia: 24.06.2025
Dowody:  

Opis sytuacji:
Od jakiegoś czasu jestem celowo prowokowany przez gracza mruczekAmrach oraz inne osoby z jego otoczenia. Nagrywają mój głos i puszczają go potem na voice chacie, co ma na celu mnie ośmieszyć. Robią to wielokrotnie, bez mojej zgody, co jest dla mnie bardzo niekomfortowe.

Do tego prowokują mnie oraz składają fake oferty , przy tym celowo utrudniając mi rozgrywke. . Na nagraniu słychać mój głos który jest notorycznie puszczany z bindów czego sobie nie życze . Na nagraniu widać równiesz jak owy gracz za nieruchomość wartą ponad 200 000$ o czym mu mówiłem proponuje mi 7000pp przy tym wmawiając mi że jest to tyle samo. Jest to jawna próba oszustwa. 

Czuję, że jestem po prostu wyśmiewany i wykorzystywany przez tych graczy, a ich działania są dla mnie bardzo nieprzyjemne. 

Z tego co widzę, sytuacja łamie kilka punktów regulaminu serwera:

II.1 – Prowokowanie i celowe obrażanie gracza,

II.2 – Nadużywanie voice chatu i odtwarzanie bindów z moim głosem,

III.4 – Trollowanie i celowe psucie rozgrywki,

IV.1 – Próby oszustwa przy handlu (celowe zaniżanie wartości).

Proszę o interwencję i podjęcie działań wobec gracza mruczekAmrach.kapenciusz.th

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Zrzut ekranu (179).png

Zrzut ekranu (180).png

Witam zostałem wywołany do tablicy nw co tu do tłumaczenia żadnego utrudniania rozgrywki nei było gracz sam podjechał się dogadać co do bazy a w urzędzie poprostu wpisałem o 3 zera za mało 

czuję się bardzo źle z tym że robisz takie rzeczy mając włączony mikrofon polecam zobaczyć WSTYD!!

Po przeanalizowaniu dowodów możemy wywnioskować, że:

@mruczekAmrah nadużywa VC puszczając bindy, a nawet nie zachowuje kultury. Gracz powinien dostać kare, ale aktualnie posiada już kare wyciszenia głosowego, więc nie mogę go za to ukarać.

Kolejną kwestią jest trollowanie ofertą. Oczywiście, że jest utrudnianie rozgrywki, dlatego @mruczekAmrah @kapenciusz.th upominam was, żebyście tego więcej nie robili. Kolejne takie sytuacje zakończą się banem.

Ostatnią kwestią jest "usuwanie postów" przez administracje. Jeżeli ktoś dostaje punkty na forum, to dany post jest ukrywany. Nikt niczego nie usunął, tylko te posty są widoczne dla administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.