Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nyx_Vertignis - oskarżony przez Daniel.

Daniel.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Nyx_Vertignis
Data zdarzenia: 24.06.2025 około godziny 16:00
Opis zdarzenia:  Postawiłem na chwile pojazd na giełdzie San Fierro, następnie udałem na na parę sekund na parking giełdy przed nią. zobaczyłem że kolega założył blokadę na mój pojazd wszedłem do niego, po czym zajechał tyłem i spakował pojazd ze mną w środku na lawetę. Zacytują punkt regulaminu ,,Pracownik frakcji ma kategoryczny zakaz zakładania blokady na koło pojazdu, w którym siedzi lub obok stoi jego kierowca''
Dowody:
  image.thumb.png.13e7d2b5e59b2117efe410c7316f1c04.png

image.png.ba10379e9e8af5ee3952187cc0499911.png

Witam, Starszy pracownik Nyx_Vertignis

Blokadę założyłem gdy ty chodziłeś po giełdzie, w dodatku załączę punkt ,,§4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)". 

Tutaj również zamiesztam ssa gdzie widać że ciebie nie ma w pojeździe, tyle odemnie. Miłego dnia

mta-screen_2025-06-24_16-05-38.png

Zgadzam się, nie powinienem tam parkować, natomiast nie przeglądałem pojazdów na giełdzie, byłem nie daleko pojazdu i wydaje mi się mało profesjonalne wciąganie na lawetę pojazdu z właścicielem w środku szczególnie, że byliśmy jedynymi osobami na tej giełdzie. Czasem można zachować pozory RolePlayu a nie na pałę ściąganie wszystkiego co się da żeby zarobić. Przykro się na to patrzy. 

Odnoście twojego domniemanego złamania przezemnie regulaminu ,,,,Pracownik frakcji ma kategoryczny zakaz zakładania blokady na koło pojazdu, w którym siedzi lub obok stoi jego kierowca'' daję loga z datą i godziną kiedy założyłem ci blokadę ([2025-06-24 16:05:59] [Output] : âś” Blokada na koĹ‚o zostaĹ‚a naĹ‚oĹĽona pomyĹ›lnie!), dodatkowo w miejscach takich jak giełdy, spawny i innych zatłoczonych miejsc, nie mam obowiązku odgrywać Role Play bo to mogłoby zaburzyć ruch w takich miejscach oraz powodować zatory. 

Tyle z mojej strony, czekam na werdykt osoby sprawdzającej

Pracownik nie złamał regulaminu i miał pełne prawo odholować pojazd na podstawie tego punktu z Kodeksu Ruchu Drogowego : " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) " Pracownik nie popełnił błędu, jednocześnie nie zostanie on ukarany. Skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.