Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Dezzy.

Nubax

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56779
Login: Nubax
Nick oskarżonego: @Dezzy.
Powód skargi: Brak oddania pożyczki w wyznaczonym + przedłużonym terminie.
Data zdarzenia: 3.06-17.03
Dowody:  https://imgur.com/a/eAPvUAI
Opis sytuacji:  Gracz Dezzy. napisał czy udziele mu pożyczki jakoś na początku czerwca więc stwierdziłem , że udziele mu pożyczki 220k dnia 3.06 a on odda mi 250k dnia 17.06. Jak sie póżniej okazało gracz 16 czerwca napisał do mnie czy przedłuże mu czas o kolejny tydzien [do 23.06] a on odda mi dodatkowo 16k więcej czyli 264k [ max procent]. Minoł czas a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Chciałem wczoraj skontaktować sie z graczem na dc lecz on wywalił mnie ze znajomych, chciałem napisać do niego na forum to nie przyjmuje wiadomośći więc nawet nie mam jak go poinforowac o skardze. Rozumiem, że gracz  może nie mieć czasu, aczkolwiek jeśli bierzesz pożyczke na tak dużą kwotę to raczej powinno się wiedzieć czy da sie rade spłacić.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @Dezzy.

Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Do oddania 250k, ponieważ na tyle się umówiliście na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.