Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Tapeciarz (spr. 05.07.2025r.)

mrwhite

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na @Tapeciarz

UID: 14701
Login: maks123
Nick oskarżonego: @Tapeciarz Tapeciarz
Powód skargi: przedłużenie pożyczki
Data zdarzenia: 20.06.2025r
Dowody: image.png.edb5bc224c19122c6e80f781d9e0cc73.png
Opis sytuacji: Chcę przedłużyć graczowi date spłaty pożyczki do 1.07.2025r lecz jak uzbiera to moze oddac szybciej
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.c75de4d59b92e8c59b82db760fc7cfc1.png

Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że @Drvg złamałeś następujący punkt regulaminu: 

1. Gracz pożyczający gotówkę ma prawo do naliczenia kosztów pożyczki, lecz nie mogą one przekraczać 20% kwoty pożyczki.

Dlatego też kwota, którą musi spłacić gracz zostaje zmniejszona do 600.000$. Z tego co też widzę, pierwotny termin był do 24.06.2025r, dlatego też na obecny moment nie będziemy przedłużać terminu spłaty. Gdy minie powyższa data, wtedy będzie można myśleć nad przedłużeniem. Jeżeli nie zostanie ona spłacona, to prosiłbym o oznaczenie mnie za pomocą odpowiedzi w tej skardze.

6 minut temu, TheDreamer napisał:

Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że @Drvg złamałeś następujący punkt regulaminu: 

1. Gracz pożyczający gotówkę ma prawo do naliczenia kosztów pożyczki, lecz nie mogą one przekraczać 20% kwoty pożyczki.

Dlatego też kwota, którą musi spłacić gracz zostaje zmniejszona do 600.000$. Z tego co też widzę, pierwotny termin był do 24.06.2025r, dlatego też na obecny moment nie będziemy przedłużać terminu spłaty. Gdy minie powyższa data, wtedy będzie można myśleć nad przedłużeniem. Jeżeli nie zostanie ona spłacona, to prosiłbym o oznaczenie mnie za pomocą odpowiedzi w tej skardze.

aktualnie brakuje mi mniej wiecej 130k więc raczej nie dam rady w 4 dni tego spłacić dla tego napisałem już teraz do gracza o przedłużenie pożyczki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.