Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Sergeant II Hasiu

hefe

Rekomendowane odpowiedzi

Nag-wek
zFnyUPg.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Starszy Reporter @hefe z Redakcji Prasowej Project News, dzisiaj przychodzę do was z wywiadem, który przeprowadziłem z graczem @Hasiu. Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania!
f7peU23.png

h: @hefe | Ha: @Hasiu

hCześć, z tej strony Starszy Reporter @hefe z Redakcji Prasowej Project News. Miałabyś chwilę, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
Ha: Cześć! Jasne, z chęcią odpowiem na pytanka, śmiało możesz zadawać. Witam wszystkich czytających ten wywiad! Mam na imię Kuba, w tym roku skończyłem już 25 lat. Mieszkam w centralnej części Polski, a dokładnie w Łodzi. Na co dzień zajmuję się podłączaniem ludzi pod światłowód, a w wolnym czasie lubię wyjść na dwór lub pograć w coś na komputerze.

h: Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z ProjectRPG?
Ha: Konto na serwerze założyłem już 3 lata temu, lecz tak naprawdę nie grałem samemu zbyt dużo. Moja przygoda z ProjectRPG zaczęła się mniej więcej rok temu. Graliśmy sobie ze znajomymi na innym serwerze (który w sumie upadł) i myśleliśmy gdzie by teraz iść grać. Wpadł pomysł, aby zacząć grać tutaj, i zaczęliśmy. Od tego czasu przegrałem już tutaj ponad 840 godzin, udało, mi się także dostać do frakcji San Andreas Police Department gdzie aktualnie znajduje, się na stopniu Sergeant II.

ljWcycZ.gif

h: Co sprawiło, że zdecydowałeś się dołączyć do Frakcji San Andreas Police Department?
Ha: Frakcja San Andreas Police Department to na każdym serwerze moja ulubiona frakcja. Na którym serwerze nie grałem dłuższy czas (a było ich klika) to zawsze starałem się dołączyć do serwerowej Policji. Lubię tę frakcję, tutaj zawsze coś się dzieje, nie ma nudy na służbie. Drugim powodem, przez który zdecydowałem, się dołączyć było znudzenie się pracami dorywczymi. Nie jestem typem gracza, który lubi cisnąć na dorywczych pracach, szybko mnie nudzą.

h: Czy na serwerze posiadasz jakieś autka? Jeśli tak to pochwal się czytelnikom.
Ha: Na serwerze udało mi się dorobić kilku fajnych pojazdów. Mianowicie jest to między innymi Schafter na torowym i z nitrem oraz ulubiona zabawka moja, jak i znajomych — Securicar również na maksymalnym tuningu

G0lTi9v.gif

V04GPI6.gif

h: W takim razie możemy przejść do końca naszego wywiadu. Chciałabyś kogoś pozdrowić?
Ha: Z przyjemnością, na początku chciałbym pozdrowić najlepszą organizację na tym serwerze —  Verona, wszystkich jej członków, dzięki którym gram tutaj i osiągnąłem, to co osiągnąłem (z czego jestem zadowolony). Frakcję, do której należę, czyli San Andreas Police Department, wszystkich jej pracowników oraz zarząd, administrację serwera, znajomych oraz tych, którzy mogą mnie „skądś” kojarzyć!
raL2DnT.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu. Do zobaczenia w kolejnych artykułach/wywiadach. Zachęcam także do zapoznania się z innymi materiałami całej Redakcji Prasowej Project News.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:  
xRepIhM.png XVX4wrH.png?format=webp&quality=lossless

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.