Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MasterMisu

Moonbeam

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Novyy
Nick oskarżonego: MasterMisu
Powód skargi: Jazda pod prąd, nie zapłacenie za szkody
Data zdarzenia: 13.02.2021
Dowody: Załącznik
Opis sytuacji: MasterMisiu jechał pod prąd, zniszczył mi silnik do końca, uciekł i nie zapłacił za szkody.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.feb2a594830c465c567d55532c6d81b5.png

boże ale łżesz.... strasznie sie śpieszyłem bo miałem kupca na auto sam na nagraniu widzisz ze sprzedawalem na og praktycznie nic ci nie zniszczlyem tylko cie zachaczylem silnik zniszycles sobie sam, relognalem bo jechalem po kupca,wytykales mi zebym placil to nie chcialem miec problemu to ci zaplacilem 60zl wiec ogarnij sie nastepnym razem pozdro.

Przed chwilą, MasterMisu napisał:

boże ale łżesz.... strasznie sie śpieszyłem bo miałem kupca na auto sam na nagraniu widzisz ze sprzedawalem na og praktycznie nic ci nie zniszczlyem tylko cie zachaczylem silnik zniszycles sobie sam, relognalem bo jechalem po kupca,wytykales mi zebym placil to nie chcialem miec problemu to ci zaplacilem 60zl wiec ogarnij sie nastepnym razem pozdro.

Dałeś mi 60$ tak?
Naprawka to 150$
Dlatego chciałem od ciebie 250$, żeby mieć za co jeszcze naprawić auto u mechanika. Zrobiłeś reloga, więc potraktowałem to jako ucieczkę od konsekwencji.

A i jazda pod prąd też jest powodem pośpiechu? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.