Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Aron2077

ArekWiniarek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7006
Login: Lahcim.
Nick oskarżonego: @Aron2077
Powód skargi: Złamanie regulaminu rozgrywki podpunkt 5.2 
Data zdarzenia: 14.06.2025
Dowody: https://imgur.com/a9h1lVv
Opis sytuacji: No więc wziąłem paczkę z DM'a i jak człowiek chciałem ją włożyć do yankee która stała na GS, lecz pojawił się jakiś Aron2077 i mi ją zabrał, zapakował i se odjechał admiralem najprawdopodobniej ją sprzedać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.76363cc74b626f8cf4d5c43c0be9e29e.png

To może daj całego klipa jak zabierasz mojemu koledze tą paczkę, albo jak  pytam 2 minuty potem czy ci ją oddać,bo na razie to se przyciął eś to nagranie i wychodzi tak jakbyś był aniołkiem jakimś, i ciągle prowokowałeś ludzi, a tak wgl to ty stałeś prawie po drugiej stronie dm'a a po drugiej twoja yankee'a, i nie widzę sensu tej skargi bo i tak byś zginął od npc z dm'a a ja bym sobie i tak zabrał tą paczke

31 minut temu, Aron2077 napisał:

To może daj całego klipa jak zabierasz mojemu koledze tą paczkę, albo jak  pytam 2 minuty potem czy ci ją oddać,bo na razie to se przyciął eś to nagranie i wychodzi tak jakbyś był aniołkiem jakimś, i ciągle prowokowałeś ludzi, a tak wgl to ty stałeś prawie po drugiej stronie dm'a a po drugiej twoja yankee'a, i nie widzę sensu tej skargi bo i tak byś zginął od npc z dm'a a ja bym sobie i tak zabrał tą paczke

XD, nie widzisz sensu skargi bo bym zginął, a skąd ty to wiesz. Po drugie dla twojego koleszki z gangu albanii AMG odebrałem paczkę bo był na DM i sam na ją zapracowałem zabijając go. Może i prawda, że pytałeś czy mi ją oddać ale szkoda, że nie na pm bo ja tego nie widziałem bo chyba byłem dalej od ciebie. Ale nie zwalnia cię to z tego że mogłeś mi ją oddać od razu. A nie po czasie gdy se odjechałeś z tą paczką bo sam widziałem jak odjeżdzasz. Już wcześniej mnie prowokowaliście wmawiając mi żebym upuścił paczkę klikając E i robiliście animkę /wale co miało być chyba śmieszne a to było żałosne XD. i twój kolega mi ją oddał jak widać na chacie z dowodu, a ty tego nie zrobiłeś. A co do tego, że stałem po drugiej stronie to co to zmienia tak jakby XD. widać, że chciałem przejść a ty mi zabrałeś ową paczkę. Nie posiadam całego klipu ponieważ nagrywałem natychmiastową powtórką. i zapisałem tylko to, gdy mi ją zabrałeś. 

4 minuty temu, Aron2077 napisał:

To dawaj wbij na serwa może? to ci oddam nawet drugą w gratisie dostaniesz żebyś nie był już taki spłakany 

Nie no brawo, znowu prowokujesz nawet w skardze XDDD. Nie chce tej ,,Twojej" paczki. Chce żebyś został ukarany. Tyle ode mnie, pozdro 🙂

Edit: i po co edytujesz, i tak w cytacie się to zapisuje XD

4 minuty temu, ArekWiniarek napisał:

Nie no brawo, znowu prowokujesz nawet w skardze XDDD. Nie chce tej ,,Twojej" paczki. Chce żebyś został ukarany. Tyle ode mnie, pozdro 🙂

Edit: i po co edytujesz, i tak w cytacie się to zapisuje XD

A ty niby nie? Przez ciebie gracz Somandi dostał bana bo sam go sprowokowałeś ukradnięciem paczki i stałeś z tą paczką poza strefą abyś nie zginął  XDDD 

10 minut temu, Aron2077 napisał:

A ty niby nie? Przez ciebie gracz Somandi dostał bana bo sam go sprowokowałeś ukradnięciem paczki i stałeś z tą paczką poza strefą abyś nie zginął  XDDD 

Ale ty widzisz co piszesz? XD. Wytłumaczyłem u góry że nie ,,ukradłem". Widocznie nie umiesz czytać ze zrozumieniem albo w ogóle czytać XD. Przeze mnie dostał bana bo na to zasłużył, strzelał do mnie cały czas gdy stałem sobie normalnie poza strefą z paczką i podszedł i zadał mi hp poza DM, wątpię, że to było nie celowo. Dlatego admini dali mu bana, za nic by mu nie dali. Logiczne, że nie chciałem zginąć z paczką ale widać że nic nie rozumiesz. 
PS: Ja już nie wiem czy wy udajecie czy co. Śmieszy mnie ten wasz zespół AMG XD.

1 minutę temu, Aron2077 napisał:

Chłopie po 1. To ja w AMG nawet nie jestem po 2. To był mój kolega po 3. Jak chcesz kasę za tą paczkę to wbij na serwa 

1. Zadajesz się ż każdym tam i razem mnie prowokowaliście więc uznaje to jako jedność.

2. To po co o nim piszesz XDD

3.

23 minuty temu, ArekWiniarek napisał:

Nie chce tej ,,Twojej" paczki. Chce żebyś został ukarany. Tyle ode mnie, pozdro 🙂

Analizując nagranie brakuje jednej sytuacji. Mianowicie, kto postawił tą paczkę na autostradzie? Jedynie co widać, to jak pokrzywdzony  podnosi paczkę z autostrady, potem odkłada i oskarżony ją zabiera.

Na podstawie klipu nie mógłbym ukarać oskarżonego, ale analizując logi, oraz to co oskarżony pisze w skardze, jestem wstanie stwierdzić, że faktycznie to była @OstatniaSzansa twoja paczka.

Dlatego @Aron2077 zobowiązuje cię do zapłaty 500$ dla gracza @OstatniaSzansa UID: 7006. Masz na to 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.