Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pablo69- oskarżony przez DRIFT3R

DRIFT3R

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Pablo69
Data zdarzenia:  13.06.2025 koło 22:05
Opis zdarzenia: a wiec tak zajechałem na giełdę zaparkowałem pojazd na jej terenie by moc zobaczyć co jest wystawione nagle zjawia się on rycerz na białym koniu co po niecałych 2 minutach postoju tego auta nagle zawija mi je na lawetę a następnie na PP .
Dowody: https://imgur.com/a/oVXgD4O np to , całego klipu gdzie już odjeżdża mi z autem nie ma sensu wstawiać , natomiast na potwierdzenie moich słów załaczam również ss z bazy pojazdów tego pojazdu , gdzie widać dokładnie że postój trwał 2 minuty , ponieważ zanim wsadził auto na lawetę ( posiadało blokadę na koło ) zdążyłem do niego wsiąść   przez co widać w bazie kiedy opuściłem pojazd sam i kiedy zostałem z niego wywalony podczas załadunku pojazdu , dziękuję za uwagę i nie pozdrawiam tego gracza 

Na wstępie chciałbym się odnieść do zarzutu.

Zgodnie z regulaminem §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)  W tym przypadku pojazd został zaparkowany na chodniku na teranie giełdy, co samo w sobie kwalifikuje się jako pojazd porzucony. Czas postoju nie ma tutaj większego znaczenia.

obraz_2025-06-13_232608942.thumb.png.023ad36a6f811c3635ab71152c0a76a8.png

Co do reszty, jak już wspominasz o klipie to zachęcam go do zamieszczenia który pokazuje momenty, w których próbujesz utrudniać mi pracę podczas holowania pojazdu. Dodatkowo pojawiły się z twojej strony niemiłe komentarze, które również wypadałoby pokazać, jak mówimy już o pełnym kontekście sytuacji 

Z moje strony to wszystko, moje działania były zgodne z regulaminem frakcji i nie mam nic sobie do zarzucenia.

Pozdrawiam cię cieplutko wraz z moim pieskiem :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.