Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Szoferem frakcji SATC - Vasdal

Veirdness

Rekomendowane odpowiedzi

jmabwk3.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Do dzisiejszego wywiadu zaprosiłam Doświadczonego Szofera, który pełni również rolę Koordynatora we frakcji San Andreas Transport Corporation – @Vasdal.  Zaparzcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zapraszam Was do przeczytania materiału!

LKZ38Vt.png

V: @Veirdness | Va: @Vasdal

V: Uszanowanie, Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
Va: Witam, z tej strony Doświadczony Szofer @Vasdal z San Andreas Transport Corporation. Jasne, mogę udzielić Ci wywiadu!

V: Dobrze, a więc na początek przedstaw się i opowiedz coś o sobie.
Va: Mam na imię Jakub, a w Internecie jestem znany pod nickiem Vasdal. Pochodzę z małej wsi w województwie warmińsko-mazurskim. Ukończyłem technikum o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych.

nOm09Zc.png

V: Masz jakieś zainteresowania lub hobby?
Va: Tak, mam kilka pasji, które są dla mnie ważne. Jedną z nich jest gastronomia – od zawsze lubiłem gotować, odkrywać nowe smaki i eksperymentować w kuchni, dlatego też ukończyłem szkołę gastronomiczną w tym kierunku. W trakcie nauki w szkole zainteresowałem się barmaństwem oraz zagadnieniami związanymi z pracą baristy. Interesuję się również motocyklami – to pasja, którą rozwijam od dłuższego czasu. Nie posiadam jeszcze własnego jednoślada, ale w przyszłości planuję zrobić prawo jazdy kategorii A i zrealizować marzenie o własnej maszynie.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
Va: O serwerze dowiedziałem się od gracza @Pablo69 w 2022 roku, ale dopiero w następnym roku zacząłem grać ze znajomym na tej platformie.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
Va: Początki, jak to początki – były dosyć mozolne, ale nie przechodziłem przez nie sam, więc nie było nudno. Standardowo wbijałem RP na magazynie, po czym wziąłem się za maksowanie kosiarek.

V: Skąd pomysł na nick?
Va: Szczerze mówiąc, sam już nie pamiętam, skąd wziął się pomysł na ten nick, ale mam go odkąd pamiętam.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 3770 godzin. Jak wspominasz ten czas?
Va: Większość czasu spędzonego na tej platformie wspominam pozytywnie. Poznałem sporo fajnych ludzi, siedząc na spawnie, choć zdarzali się też mniej przyjemni. Mój majątek, jak na liczbę przegranych godzin nie jest zbyt duży. Przez chwilę na serwerze utrzymywała mnie tylko frakcja, w której jestem od grudnia 2023 roku. W San Andreas Transport Corporation mam rangę Doświadczony Szofer oraz pełnię funkcję Koordynatora.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
Va: Mój majątek wyceniam na lekko ponad 8kk. W mojej aktualnej kolekcji znajdują się: Manana Type I, Infernus NSX, ZR-350 Rocket Bunny, Bullet MK2, NRG-500 i ponton.

kiStfjY.png

V: Czy masz jakiś cel, który chciałbyś osiągnąć na serwerze?
Va: Obecnie, tak jak większość graczy planuję powiększać swoją kolekcję o nowe pojazdy.

V: Co chciałbyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
Va: Na ten moment nie ma takiej rzeczy, którą chciałbym dodać, usunąć lub zmienić.

V: Wspomniałeś, że jesteś pracownikiem we frakcji San Andreas Transport Corporation. Co skłoniło Cię do jej wyboru?
Va: Zamiłowanie do frakcji przeszło z serwera, na którym kiedyś grałem. Lubię jeździć autem i rozwozić ludzi do różnych lokalizacji. Podczas pracy można poznać nowe osoby, porozmawiać z nimi lub pomóc początkującym graczom.

V: Jakie są Twoje główne obowiązki w roli Doświadczonego Szofera oraz Koordynatora?
Va: Do moich głównych zadań na stanowisku pracownika jest przewożenie klientów z punktu A do punktu B. Jako Koordynator przydzielam taksówki do rewirów, pomagam zarządowi przy akademii i kontroluję pracę Adeptów.

V: Jak oceniasz atmosferę, która panuje we frakcji?
Va: Atmosfera jest jak najbardziej w porządku. Z mojej strony nie zauważyłem żadnych nieprzyjemnych sytuacji.

V: Gdyby nie frakcja San Andreas Transport Corporation, to gdzie byś siebie widział?
Va: Gdyby nie San Andreas Transport Corporation, to nie byłbym w żadnej frakcji.

WSyW2iG.gif

V: Odchodząc od MTA, grasz jeszcze w coś innego?
Va: Tak, oprócz Multi Theft Auto gram z ekipą w Counter-Strike 2 lub League of Legends.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
Va: Jednym z moich największych marzeń na ten moment jest otworzenie własnego baru, kawiarni lub restauracji. Drugim – zwiedzić z kimś jak najwięcej krajów, poznać ich kulturę, skosztować regionalnej kuchni i podziwiać krajobrazy.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
Va: Znam prywatnie kilku graczy. Niektórzy już nie grają lub wbijają sporadycznie, ale są jeszcze osoby, które nadal grają.

KKoV6Ja.png

V: W takim razie możemy przejść do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
Va: Jasne! Chciałbym pozdrowić wszystkich z mojej ukochanej frakcji San Andreas Transport Corporation oraz organizacji Immortal Dynasty, a także pozostałych znajomych: @Diablo022, @igosiekx, @_Lisuuu_, @MikeY^@Kartun, @Matixo, @Kinok, @PolisheQ, @Axunaa, @GoPro, @Mr.Jagermeister, @Seszu, @ziolo_, @Argos, @Kaliosg oraz @Klocuosg.

raL2DnT.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

uwqTR1k.pngiTO1VF6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.