Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Komornik_Iugus

sebaa541

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 83272
Login: sebaa541
Nick oskarżonego: Komornik_Iugus

Powód skargi: taran + wyzwisko
Data zdarzenia: 10.06.2025
Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/ksSBjxBCEsrRP466u?invite=cr-MSxmVHYsNTgxMzQwMTk
Opis sytuacji: przeglądałem z ziomkiem domki  aż przybył jakiś typek co sprute zaczą walić z bomby  a gdy chcieliśmy odjechać zaczą taranować co widać na klipie 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

obraz_2025-06-10_183355394.png

5 minut temu, sebaa541 napisał:

w takim razie chciałbym zobaczyć klipa jak go wyzywam i nie blokowalem go specjalnie tylko robiłem coś na drugim monitorze a to że on nie mógł wytrzymac 2 sekundowej presji to nie moja wina

Sęk w tym, że nie każdy jest taki nadgorliwy, aby nagrywać każdą czynność, jak nie powiem kto xd. Oskarżony ma taki komputer, że takie nagrywanie skończyło by się małym pożarem. 

Sam, ową sytuacją podsycałeś z kolegą i nie jest to pierwszy raz, jak szukacie zaczepki. A, straty tego twojego auta, wyszacowano na 14.47$.  

po 1 w jaki sposób "podsycałem z kolegą  ową sytuacje" gdy patrzyliśmy sobie na domki a wielki 12letni big name który podjechał zaczą nas wyzywać że mamy mało rp po 2 jak ma słaby komputer to po co szuka zaczepki i podjeżdża do losowych typów i kręci afere żeby później musiał go bronić kolega bo jedynie co potrafił powiedzieć to to że mamy mało rp a po 3 co mają do tego straty auta taran to taran bo z twoich słów wygląda to tak że moge pitować każdą manane jaką zobacze bo naprawa będzie tania

2 godziny temu, sebaa541 napisał:

po 1 w jaki sposób "podsycałem z kolegą  ową sytuacje" gdy patrzyliśmy sobie na domki a wielki 12letni big name który podjechał zaczą nas wyzywać że mamy mało rp po 2 jak ma słaby komputer to po co szuka zaczepki i podjeżdża do losowych typów i kręci afere żeby później musiał go bronić kolega bo jedynie co potrafił powiedzieć to to że mamy mało rp a po 3 co mają do tego straty auta taran to taran bo z twoich słów wygląda to tak że moge pitować każdą manane jaką zobacze bo naprawa będzie tania

Mijasz się z prawdą, albo po prostu zakrywasz część prawdy. Tak to prawda, że lugus was zaczepiał i wyzywał do cejów, ale sami też go dalej wyzywaliście. I z moich słów raczej można wywnioskować, że była to lekka stłuczka, a nie taran, tak jak starasz się to przedstawić. A, wycenienie kosztów to ma tylko podkreślić. 

I nie wiem czemu się nie odzywa xd. Wina leży po obu stronach. To tyle ode mnie, cześć. 

I widzisz, twój kolega zobaczył troche twojej winy, a ty nie potrafisz przyznać się do błedu i wciąż twoje ego wymusza w tobie
wyzywanie mniej majętnych osób które poprostu chciały sobie pograć, wiesz nie każdy traci swoje życie mając 1.4k godzin w 21 letniej gierce :>.
Próbujesz sie tylko wywyższyć nad nowymi graczami pomyśl że niektórzy wbijaja se na max godzinke dziennie na server żeby sprzedać dwa domki w sf po 3k i nie chodzi tu nawet o mnie i mojego ziomka, tylko o normalnych graczy którym nie chce sie dymać po 8h dziennie na
kurierce a chcą sobie zarobić pare k na wache i naprawy, no cóż jak widać po twojej historii na forum lubisz se okraść nowego gracza (https://projectrpg.pl/topic/133340-skarga-na-komornik_lugus-spr-1006-1935/?tab=comments#comment-892175)
lub powyzywać i potaranować bo przecież cie stać... tak jak w moim przypadku. Kiedyś zrozumiesz, a teraz mam nadzieje że moderacja przynajmniej zabierze ci prawko i da mute żebys chwile zastanowił sie nad swoim postępowaniem.

Jeżeli chodzi o staranowanie, to równie dobrze ciebie mogę ukarać za celowe blokowanie. Bajeczkę pod tytułem "nie blokowalem go specjalnie tylko robiłem coś na drugim monitorze" możesz sobie darować, bo widać jak ruszasz myszką, żeby zobaczyć jak ci wjeżdża w auto.

Dlatego nie dostanie kary za to.

Co do słów "jadą menele" gracz zostanie ukarany wyciszeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.