Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer III+1 shvky

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

MjKDtHc.png

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym materiale, moim i Państwa goście będzie Police Officer III+1 @shvky z frakcji San Andreas Police Department. Rozsiądźcie się wygodnie, a ja zapraszam do przeczytania wywiadu.

vgC1HDp.png

A: @Anon4 | S: @shvky

A: Witam, z tej strony Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Witam, Police Officer III+1 @shvky z S.A. Police Department, jasne, chętnie!

A: Czy chciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
S: Z przyjemnością! Jestem Nikodem, liczę sobie 22 lata aktualnie. Mieszkam nieopodal Poznania. Prywatnie pasjonuję się motoryzacją, grafiką komputerową, jak i zaczynam powoli z programowaniem. Uwielbiam spędzać czas w gronie najbliższych znajomych!

A: Wspomniałeś, że zaczynasz przygodę z programowaniem. Co trzeba wiedzieć/umieć, żeby programować?
S: Z pewnością, nie trzeba mieć żadnego formalnego wykształcenia, informatycznego, to totalnie nic nie wnosi. Na początku mojej nauki bardzo polubiłem się z Chatem GPT, ponieważ to on mi pomagał pisać moje pierwsze "bazgroły". Jak on to wspomniał na początku, trzeba myśleć głównie w kategoriach "jeśli coś, to..." "Dopóki...". Na pewno u mnie z początku zabrakło cierpliwości, lecz już postarałem się tego wyuczyć i uczę się, na własnych błędach 🙂 Uważam, że trzeba również rozumieć, czytać komunikaty o błędach no i oczywiście jakieś podstawy języka angielskiego.

GJN9p6b.gif

A: Jaka jest Twoja historia z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
S: A więc moja historia z MTA rozpoczęła się w 2012 roku, wcześniej grałem na innej platformie zwanej SAMP, lecz dowiedziałem się, że istnieje coś takiego jak Multi Theft Auto. Zaczynałem głównie od serwerów typu freeroam czy też truck. Następnie po około roku/dwóch przeniosłem się na w miarę świeży tamtego czasu serwer znany chyba wszystkim starszym graczom, niestety już nieistniejący. Po kilku latach spędzonych tam szukałem nowych serwerów RPG, przeszedłem przez główną konkurencje Projecta, spędzając na niej masę czasu. A moja historia z ProjectRPG rozpoczęła się w zasadzie chwilę po starcie, ponieważ było to 28-05-2020, szukałem wtedy chyba powiewu świeżości, zauważyłem, że gra tutaj około 10/15 graczy więc wszedłem zobaczyć. Niestety szybko znudziłem się, więc przestałem grać, ale po roku wróciłem i tak w kółko, znowu się znudziłem. Aż w końcu w 2023 zacząłem grać już na stałe tutaj, więc podejść było wiele, aż w końcu się udało!

A: Z tego, co słyszałem, jesteś we frakcji SAPD. Jak oceniasz tę frakcję?
S: Frakcje oceniam bardzo dobrze, na początku trochę się obawiałem przez opinie innych graczy na temat. "Komuny" czy innych słów rzucanych na wiatr. Myślałem, że atmosfera będzie napięta, ale się bardzo myliłem. Poznałem już tutaj bardzo dużo pozytywnych osób, z którymi mam ciągły kontakt. Bardzo lubię spędzać czas na służbie, uważam, że jest to najciekawsza frakcja na naszym serwerze.

cyAQqY9.gif

A: Jak oceniasz atmosferę panującą we frakcji?
S: Atmosfera jest super! Można sobie żartować oczywiście w granicach rozsądku, ale gdy przychodzi moment, w którym trzeba zachować powagę — każdy ją zachowuje.

A: Jakie masz dalsze plany, jeżeli chodzi o frakcję?
S: Aktualnie uważam, że moim głównym celem jest pięcie się po stopniach coraz wyżej. Dodatkowo znajduję się w dywizji FederaAgents, lecz, w przyszłości planuję również dołączyć do Police Press Crew, aby rozwijać swoje umiejętności dalej.

Td7PLgO.gif

A: Czy chciałbyś coś zmienić we frakcji? Jak tak, to co?
S: Myślę, że jedyną taką rzeczą jest zrobienie nowego HQ oraz poprawienie trochę naszych handlingów.

A: Jak oceniasz serwer ProjectRPG?
S: Bardzo dobrze, nigdy się nie spotykałem się na scenie MTA z tak otwartymi graczami czy chętnie niosącymi pomoc. W dalszych planach na pewno mam dostanie się do administracji serwera, czy też rozbudowanie jeszcze bardziej swojego majątku i kto wie? Może jeszcze jakiś biznes.

r1pyxCQ.gif

A: Pozostając jeszcze w temacie serwera, jaki posiadasz majątek na przegranych 1310h godzin? I jak go oceniasz?
S: Szczerze, mógłbym mieć więcej, ale bardzo dużo straciłem na robieniu projektów i ich późniejszym sprzedawaniu... Aktualnie swój majątek wyliczam między 3.7kk a 4kk, w sumie go dawno nie liczyłem, ale mam obecnie NRG-500 na zestawie torowym typowo pod rajdowca więc nie ma on nawet setu, następnie Sultan SB-1 Prawie FT niedawno zakupiony i zrobioną samemu donicę Alphe. Z posiadłości posiadam jedynie warsztat programowy w Fort Carson.

A: Dobrze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec?
S: Oczywiście, pozdrawiam @jerry., @yellowpreston, @sirkosu1, @MunReY, @Jakubexx, @Martin* oraz całą organizacje Unified Response, jak i całą frakcję SAPD.

A: Dziękuję Ci za tak owocny wywiad oraz życzę miłego dnia.
S: Również dziękuję.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam wszystkim za przeczytanie tego owocnego wywiadu z @shvky, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News! Był z wami Publicysta @Anon4. Miłego dnia.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

4RSDtUk.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.