Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Most Fallow Bridge - historia.

Czamek

Rekomendowane odpowiedzi

7FXJptr.gif

PWJnmF9.png

Most, który każdy kochał został zniszczony. Dziś dowiemy się okoliczności jego zniszczenia.

KJMeNzj.png

Fallow Bridge powstał pod koniec lat 70.
Był to most średniej długości który łączył Bone County (Fort Carson) i środkowe Red County (Hampton Barns) w San Andreas. 
W 1992 rozpoczęły się zamieszki w Los Santos. Najprawdopodobniej most w tych okolicznościach został zniszczony.

cSIt80V.gif

gpyLnIM.png

Pierwsza myśl o odbudowaniu mostu powstała na początku 1993.
Jednak do dziś most nie został odbudowany z niewiadomych przyczyn.
W 2002 Firma Spand Express postanowiła zainwestować pieniądze w odbudowę.
Niestety firma zbankrutowała w 2005 i budowa nie została dokończona.
Jednakże  magazyn tej firmy nadal stoi w BlueBerry.

dEiF4zQ.png

wywiad.png.3437efa3124df0455c57459786d649bb.png  

R - Redaktor: @Czamek           U - Uczestnik wywiadu: John Winston

R: Witam, jestem Czamek. Redaktor w Lion News. 

U: Dzień dobry, witam serdecznie.

R: A więc zacznijmy od pytania jak most został zniszczony.

U: Zaczęło się wszystko od zamieszek w Los Santos w 1992 29 kwietnia. Wszystko płonęło to był istny koszmar.
Zamieszki przenosiły się z miasta na inne tereny stanu. 
Wszystko doszło do tego że ludzie chcieli zająć most Fallow Bridge.
W jednym monecie most zaczął płonąć. Policja starała się ugasić pożar ale protestanci nie poddawali się. 
 Miasto podjęło decyzje o zablokowaniu innych mostów przed ich zajęciem oraz wysadzenie obecnie obleganego mostu.

R: Czy były ofiary śmiertelne i ranni w związku z decyzją wysadzenia mostu?

U: Tak oczywiście były ofiary 3 śmiertelne oraz 85 rannych.

R: Czy był Pan uczestnikiem tych zamieszek?

U: Nie Chciałem brać udział w tak brutalnych rzeczach. Byłem oczywiście świadkiem wszystkiego.

R: Czy ma Pan jakieś wspomnienia z tym mostem?

U: Oczywiście jednym z wspomnień jest to jak otwierali ten most. To było coś niesamowitego był to na tamte czasy jeden z najlepszych mostów w cały Stanie.
Następnym wspomnieniem jest to jak moja żona zaczęła rodzić w samochodzie właśnie na tym moście. 

R: I już ostatnie pytanie na dziś a mianowicie czy chciał bym Pan aby most został odbudowany?

U: Tak chciałbym żeby most został odbudowany pokazał bym ten most moim dzieciom oraz rodzinie. Mam nadzieje ,że dzięki temu artykułowi Miasto postanowi odbudować most.

R: Bardzo dziękuje za wywiad i poświęcony czas.

U: Ja też dziękuje, pozdrawiam  

gpyLnIM.png

Mieszkańcy do dziś czekają na odbudowę jednego z najważniejszych mostów stanu San Andreas.
Miejmy nadzieje że jeszcze się doczekamy pięknego i odbudowanego  Fallow Bridge.

gpyLnIM.png

Autor: @Czamek

Korekta: @gereq

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.