Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Xenton

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

GbOG9Z3.png

mSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Dyrektor @Kierownikkz Redakcji Prasowej Project News. Moim i Państwa gościem będzie dzisiaj gracz @Xenton, lider organizacji Tokyo Tanjiku oraz Nowy Kierowca w SATC. Zapraszam do przeczytania.

LKZ38Vt.png

K: @Kierownikk| Xe: @Xenton

K: Witam, z tej strony Dyrektor @Kierownikkz Redakcji Prasowej Project News czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Xe: Witam, pewnie.

K: Okej, w takim razie przedstaw się pokrótce naszym czytelnikom.
Xe: No więc jestem Xenton, mieszkam za granicą od 5 lat, a dokładnie to w Hiszpanii, w MTA gram zaś od 2021 roku.

O08L5hl.png

K: Z tego, co widzę, jesteś liderem nowo powstałej organizacji o nazwie Tokyo Tanjiku. Powiedz nam, skąd pomysł na taką nazwę oraz jaki masz plan na jej prowadzenie.
Xe: Nazwa tej organizacji wzięła się z Japonii, a w zasadzie od nazwy stolicy, czyli Tokyo. Drugi człon, czyli tanjiku to nazwa organizacji, która w latach 90-tych zajmowała się driftingiem i nielegalnymi wyścigami. Jaki mam plan na organizację? Mam plan jeden i prosty-stworzyć jedną z najlepszych organizacji na serwerze.

K: Obecnie jesteś Nowym Kierowcą we frakcji San Andreas Transport Corporation, co sprawiło, że zdecydowałeś się do niej dołączyć?
Xe: Frakcję SATC wybrałem, ponieważ uważam, że ta frakcja jest dla mnie stworzona, a także uwielbiam jeździć autem po San Andreas.

MlZj9CX.png

K: Na serwerze masz przegrane około 2500 godzin. Czy jesteś zadowolony z tego, co udało Ci się osiągnąć w tym czasie oraz jak oceniasz czas spędzony tutaj?
Xe: Tak, jestem z tego zadowolony, ponieważ poznałem tutaj na serwerze wielu nowych znajomych. Od razu mogę też powiedzieć, że na 2500 godzinach się nie skończy, celuję w 5000 godzin. Dodatkowo muszę się codziennie logować, bo od 950 dni odbieram nagrodę dzienną. Cała ta przygoda zaczęła się od gracza @Bob_Pop.

K: Co najbardziej podoba Ci się na serwerze i co najchętniej byś zmienił?
Xe: Na serwerze najbardziej podoba mi się całe community, a zmieniłbym tylko to, by dodawać więcej pojazdów na serwer.

K: Pozostając w tematyce pojazdów, czy mógłbyś opowiedzieć nam coś o swojej dość pokaźnej kolekcji samochodów na serwerze?
Xe: Jasne, mogę opowiedzieć bez żadnego problemu. Posiadam w swojej kolekcji sporo japońskich autek, ponieważ lubię JDM, no ale nie można zapomnieć o moim pierwszym projekcje, czyli Buffalo, ten pojazd już mam ponad dwa lata, w mojej kolekcji też można zobaczyć, że każdy pojazd ma swój numerek np. po projekcie Buffalo zrobiłem sobie projekt Uranus, więc dostał rejestrację XI 000, zamierzam też w przyszłości mieć o wiele więcej autek.
rwIEeQT.gif

K: Czy masz jakieś plany na swoją dalszą grę na serwerze?
Xe: Tak mam, zamierzam wbić najwyższy stopień we frakcji SATC oraz kiedyś w przyszłości zakupić tunera i konkretne autko (chodzi o Infernusa Kakimoto).

K: Dobrze, w takim razie ostatnie pytanie na dziś. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Xe: Tak chciałbym pozdrowić całą frakcję SATC oraz moją organizację Tokyo Tanjiku.

K: Ode mnie to wszystko, dziękuję za udzielenie wywiadu.

raL2DnT.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu. Do zobaczenia w kolejnych artykułach/wywiadach. Zachęcam także do zapoznania się z innymi materiałami całej Redakcji Prasowej Project News.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
iTO1VF6.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.