Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Vortex*Kuba

DarXe.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DarXe
Nick oskarżonego: @Vortex*Kuba
Powód skargi: Nie spłacił pożyczki w terminie, zwleka ze spłatą jakby nie wiem.. nie posiadał tej gotówki? Pisał że ma i spłaci, ale wchodzi na serwer i tego nie wykonuje. Jest na tyle obeznany na serwerze (1000 h), wie że można to zrobić bankiem jeśli mnie nie ma online, to jeszcze mnie pyta czy jestem by mi spłacić gotówkę, no ludzie... Nie chce mi się bawić w kotka i myszkę - niech się tutaj wypowie.

Gracz złamał aneks umowy, przez co musi spłacić 20% prowizji (132,000$)

Data zdarzenia: 2025-05-18 14:56:13
Dowody: 

[2025-05-18 14:56:00] [Output] : >> [229] Vortex*Kuba: Umowa nr 746: Pożyczasz 110000$ oddajesz 119900$ (9%) do 01 czerwca, w razie spóźnienia biorę pełne 20% prowizji, podpisz umowe
[2025-05-18 14:56:08] [Output] : ⓘ Użyj tej komendy jeszcze raz, aby potwierdzić przelew kwoty 110,000.00$ do gracza Vortex*Kuba.
[2025-05-18 14:56:11] [Output] : << [229] Vortex*Kuba: zgadzam sie
[2025-05-18 14:56:13] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 110,000.00$ do gracza Vortex*Kuba!

Poinformowałem tu pingiem i na dc

W dniu 8.06.2025 o 20:03, teez. napisał:
W dniu 8.06.2025 o 20:03, teez. napisał:

W takim razie otrzymujesz jeszcze  7 dni na spłatę ( do 15.06.25 23:59 ). Powodzenia i jak splacisz wcześniej daj znać tutaj.

witam będę potrzebował jeszcze jednego dnia bo brakuje mi 10k ale nie mam jak grać aktualnie i dopiero jutro bd grać

4 godziny temu, DarXe napisał:

Nadal nie otrzymałem gotówki, co się z tobą dzieje @Vortex*Kuba? Nie pytając o to wczoraj ktoś mi zdradził na pw ze posiadasz już pieniądze 💰 by mnie spłacić, na co czekamy?

No co jestem w pace już wchodzę na serwer przesiedze to i spłacam ci all 1h Max

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.