Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S/W] Tuner Mechaniczny Dillimore ID: 485

Puczy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Puczy
ID: 485
Cena za dobę: 1000$ / 70pp
Kwota sprzedaży: 10.000.000$
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: Forum, Gra, Discord: jarsonhq
Dodatkowe informacje: Chętnie wymienię na furki typu infernus, turismo. Raczej nie jestem chętny tego sprzedać, bardziej wystawiam, aby zobaczyć jak kreuje się cena tego tunera. Chyba, że wleci jakaś fajna ofka z fajnymi autami, czy dobrą kasą to może puszczę. 

Zdjęcie nieruchomości: 
https://imgur.com/a/kixd7XZ

bj8b7Lb.jpeg

7 minut temu, Domino_1327 napisał:

1.4kk

Dzięki za podbicie postu, bo startem to tego nie nazwę nawet.

3 minuty temu, xeytzzz napisał:

3.2kk trade 

Tutaj w końcu jakiś start natomiast nie masz nic w bazie pojazdów co by mnie jakkolwiek interesowało tak więc dalej.

8 godzin temu, Klocuchan napisał:

wszystkie moje gruzy z cygana -10kid + burito 1kid + primo 7kid + 29160 (+-3.7kk trade)

Już się zaczyna robić fajna kwota ale dalej to nie to. Dodatkowo gruzu na ID nie chce. Nie interesują mnie za bardzo cyferki. Raczej normalne pojazdy, albo dobra kasa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.