Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na meyh

KocvreK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7662
Login: KocvR
Nick oskarżonego: meyh
Powód skargi: Niespłacenie raty dopłaty w wymianie
Data zdarzenia: 03.06
Dowody: 

Spoiler

[2025-06-02 22:16:31] [Output] : (266) KocvreK: pcj za hermes i 170k, teraz 20k i do jutra 150k, git?
[2025-06-02 22:16:38] [Output] : (144) meyh: tak jest
[2025-06-02 22:16:41] [Output] : (266) KocvreK: No i g

Opis sytuacji: Gracz meyh zaproponował mi swojego Hermesa (53598) i 170k za moją pcj-600 XR (53692), dał 20k na teraz i 150k miał oddać do 03.06.25r lecz tego nie zrobił, próbowałem się z nim dogadać na dc, napisał, że ma kasę i że przez bank może przelać, lecz tego też nie zrobił. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @meyh

umówiliśmy się że następnego dnia będzie na serwerze i mu wtedy oddam kase, nie wszedł tak jak sie umówiliśmy więc nie przelałem bo go nie było, a po tym zwyzywał mnie na discord,pieniądze oczywiście przeleje jak będę na serwerze lecz nie wiem kiedy to się stanie

10 godzin temu, meyh napisał:

umówiliśmy się że następnego dnia będzie na serwerze i mu wtedy oddam kase, nie wszedł tak jak sie umówiliśmy więc nie przelałem bo go nie było, a po tym zwyzywał mnie na discord,pieniądze oczywiście przeleje jak będę na serwerze lecz nie wiem kiedy to się stanie

Po 1. Nie było żadnej umowy kiedy wejdę (gdzie na serwerze byłem co potwierdzają logi). Powiedziałeś tylko że do jutra kasę dorzucisz. Miałeś przelać przez bank wczoraj, lecz tego też nie zrobiłeś.

Po 2. Kto kogo wyzywał? Rozmowy na discordzie nie mają znaczenia, ale jeśli trzeba to mogę podrzucić ssy, coby każdy zobaczył twoja hipokryzję.

6 godzin temu, meyh napisał:

sam wspominasz o rozmowie dc oto twoje pierwsze wiadomości do mnie przed północą po tym jak czekałem do 23 i nie pojawiłeś się na serwerze 

image.png.84afb954c5bf89dabd4e5a4bbc3f0284.png

i nie odpowiadaj tu więcej bo to nic nie wnosi i nie zmienia tyko siedz cicho i potulnie czekaj

Ruszyła karuzela.

Po 1 jeśli już tak bardzo Cię boli to, że rzekomo mnie nie było, mogę podesłać logi o której wysyłałem ogłoszenia, które będą potwierdzać moją obecność na serwerze.

Po 2 zobacz sobie o której ja to napisałem, wydaje mi się, że to 11:44 a nie "przed północą'. Moja wiadomość do Ciebie, była w formie żartu, ale jak będzie widać na załączonym przeze mnie ss'ie, zagotowałes się o słowo "ci" w gierce.

Po 3 Jak już wcześniej wspomniałem, ruszyła karuzela. Cytując 

6 godzin temu, meyh napisał:

i nie odpowiadaj tu więcej bo to nic nie wnosi i nie zmienia tyko siedz cicho i potulnie czekaj

Spoiler

Screenshot_20250605-103032~2.png

18 godzin temu, meyh napisał:

Wykonaj przelew przez bank Los Santos na UID 7662 - 150,000$ // masz na to 24 godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.