Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Roczki

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zxcv
Nick(i) oskarżonego(/ych): Roczki
Powód skargi: bezpodstawne nadanie kary
Data zdarzenia: 03.06.2025r 21:59
Dowody: Logi z tego dnia, za niedlugo podesle ;d
Opis sytuacji: Sprawa wygladala tak ze pisalem sobie z ludzmi na /g, i przysmiewczo zapytalem sie czy mozna tutaj zamontowac sobie naklejke do samochodu i ze nakleilbym sobie #freebudda i szon patrol, po jakims czasie dostaje muta za bk, gdy probowalem wyjasnic sprawe z administratorem na reporcie poniewaz na samym poczatku myslalem ze pomylil po prostu osoby to zaczal mi dawac warny a na sam koniec kicka z serwera, administrator ktoremu przeszkadza zwykle pisanie na /g moim zdaniem nie powinien sie na tym miejscu znajdowac poniewaz powinien pomagac graczom i likwidowac tych ktorzy serio utrudniaja rozgrywke a nie dawac kary za byle co xd, dla sprostowania dla administratora BK jest to brak kultury, lecz nie widze tutaj takiego stopnia zeby karac od razu gracza mutem 6 godzinnym specjalnie by nabic sobie kary. Skargi nie pisalbym o samo to ze dal mi tego muta, lecz po probach skonsultowania sie z administratorem ktory nie widzi nic innego tylko mute prawko warn i kick postanowilem to napisac i mam nadzieje ze taka osoba zostanie dobrze ukarana 

obrazliwe w stosunku do kogo? nie wiem urazilem ci kogos piszac ze nakleilbym sobie taka naklejke na samochod? 

1 minutę temu, Roczki napisał:

Kicka natomiast otrzymałeś za to ze spamowałeś bezsensownymi raportami

dla ciebie bezsensowny raport to to ze gracz probuje sie z toba normalnie skonsultowac zeby wyjasnic sprawe, i dowiedziec sie chociaz za co dostal mute XD?

Napisane wiadomości przez gracza kompletnie nie nadawały się pod ukaranie go w jakikolwiek sposób, szczególnie w tym kontekście. 

Upominam Supportera, aby zwracał większą uwagę na kontekst sytuacji jak i słowa, za które kara.

Twoja kara zostaje unieważniona, a skarga przyjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.