Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: menago666
Nick(i) oskarżonego(/ych): CeglaXD
Powód skargi: bezpodstawne odrzucenie apleacji pomimo świadomości, że wulgarną wiadomość napisałem przypadkowo, supporter tłumaczy swoją decyzję tylko i wyłącznie systemem skalowania kar 
Data zdarzenia: 03.06.2025
Dowody: 

<< [56] CeglaXD: ja staram się mniej więcej szybko graczom odpowiadać
 << [56] CeglaXD: ale żeby nie było, nie obiecuje, że rozpatrzę akurat dzisiaj, ale zachęcam do apelki
Opis sytuacji: W skrócie - dostałem mute na 5 dni za literówkę. Z wiadomości które napisał supporter (jak widać z logów) wyraźnie wynika, że zakomunikował mi o zdjęciu kary gdy ja napiszę apelację - nie obiecał jedynie że zrobi to "dziś" (2 czerwca). Supporter w powodzie odrzucenia apelacji powołał się jedynie na to, że mam dużo kar, a według mnie takie tłumaczenie, że "może i była to literówka, ale kary nie zdejmę bo masz zbyt długą listę kar" jest bez sensu. W moim odczuciu jest to po prostu skandal, bo literówka każdemu może się zdarzyć, bez znaczenia czy ktoś ma 7 kar czy 77. Proszę o wytłumaczenie - co bogata lista kar ma wspólnego z literówką. Liczę na to, że mojej sprawie przyjrzy sie Administrator RCON.

Witam, przede wszystkim tak jak już wspomniałem w apelacji, twoja lista kar jest bardzo bogata, dlatego też karę postanowiłem abyś odczekał do końca. Wiadomości, które do Ciebie kierowałem nie sugerują, że karę Ci zdejmę, a w miarę szybko rozpatrzę apelację. Kolejną sprawą jest to, że nie wiem jak można dokonać takiej literówki, napisałem że może jest to przypadkowe ale jest to aż niedorzeczne i nie potrafię tego zrozumieć jak z słowa dźwięk, stało się się słowo sam dobrze wiesz jakie. Dodając jeszcze na samym końcu - kara powinna być znacznie dłuższa, ale zaszło do zaburzenia twojego skalowania przez innego członka administracji w maju.

1 minutę temu, CeglaXD napisał:

Witam, przede wszystkim tak jak już wspomniałem w apelacji, twoja lista kar jest bardzo bogata, dlatego też karę postanowiłem abyś odczekał do końca. Wiadomości, które do Ciebie kierowałem nie sugerują, że karę Ci zdejmę, a w miarę szybko rozpatrzę apelację. Kolejną sprawą jest to, że nie wiem jak można dokonać takiej literówki, jest to aż niedorzeczne i nie potrafię tego zrozumieć jak z słowa dźwięk, stało się się słowo sam dobrze wiesz jakie. Dodając jeszcze na samym końcu - kara powinna być znacznie dłuższa, ale zaszło do zaburzenia twojego skalowania.

Wiadomości które do mnie kierowałeś wyraźnie sugerują że zdejmiesz mi karę, przynajmniej ja to tak odebrałem i mam nadzieję, że rozpatrujący tą skargę Administrator dostrzeże mój punkt widzenia. Najpierw napisałeś odpowiedziałeś w apelacji "Może i przypadkiem napisałeś", a teraz zmieniasz zdanie, że jednak mi nie wierzysz i to co napisałem jest wielce "niedorzeczne". Pisałem już w apelacji, że pisałem wiadomość w pośpiechu podczas eventu - gdy spojrzysz na całą moją wiadomość, którą pozwolę sobie zacytować "(42) Slayer69: dziwko w niem a" - wyraźnie widać, że wypowiedź nie ma sensu i nie trzeba być bystrym aby na pierwszy rzut oka dostrzec, że wystąpiły tu literówki. Chodziło mi rzecz jasna - i wcale nie "niedorzeczna"- o sformułowanie "dźwięków nie mam", w sensie, że mam wyłączone dźwięki mta. 

Jeżeli przez pomyłkę dochodzi do zmiany słowa dźwięk w słowo "dziwko", to należy się nad sobą zastanowić i ograniczyć używanie wulgaryzmów, bo idzie to w złą stronę. 

W dniu 3.06.2025 o 17:30, Slayer69 napisał:

co bogata lista kar ma wspólnego z literówką.

To, że widocznie często zdarza Ci się je popełniać.

Kara została nadana poprawnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.