Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na urfavfabianek

HMC

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 98950
Login: HMC
Nick oskarżonego: urfavfabianek
Powód skargi: Niespłacenie zobowiązania.
Data zdarzenia: 2025-05-06 – 2025-05-28
Dowody: mta-screen_2025-05-06_20-16-42.thumb.png.e14dbe3870cb468f00c275bd4443b542.png
Opis sytuacji: Umówiłem się z graczem, że sprzedam mu swojego Sultana Kombi ID 50274 za $400000 na dwie raty. Pierwszą, wynoszącą $160000 zapłacił natychmiast, natomiast na drugą, czyli pozostałe $240000 miał zapłacić do 21.05.2025. Gracz umowy nie dotrzymał, choć czekałem nawet tydzień dłużej, lecz niestety, ten nie uregulował swojego zobowiązania do dziś. Ponadto pojazd został przez niego sprzedany, zanim go spłacił, co dostrzegłem, kiedy z ciekawości wszedłem w historię pojazdu, co łamie §7 pp. 5 Regulaminu Serwera. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: sdsdsds.thumb.jpg.10d840b4b1e881535b70df1bfcf3ee2b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.