Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

PABLOB13

Rekomendowane odpowiedzi

Login PABLOB13 

nick oskarżonego 
Zabson 

Powód  nadużycie swojej rangi 

Data zdarzenia  27,05,2025 

Opis sytuację 
witam 
Jechałem sobie lawetą na autostradzie w lv gdzie nie widziałem nikogo chciałem skręcić pewny gracz od tyłu wjechał we mnie z impetem 
zażądał zapłacenia gdzie nie było to z mojej winy tak naprawdę suporter zamast przeanalizować sytuację 
Odrazu dał mi prawo jazdy
nie dał żadnego ostrzeżenia lub Warna myślę że za bardzo się rangą podnicił i chciał być fajny kara jest nie słuszna  czekam na rozwój tej śmiesznej sytuacji która nie powinna być AMEN 

Aha poinformowałem pana wielkiego supportera na forum

Messenger_creation_C02A4E08-30DA-42F0-BDB5-86F3FE6DE7D6~2.jpeg

Witam, 

Na nagraniu które otrzymałem widać ewidentnie, że chciałeś skrócić przez co doprowadziłeś do kolizji poprzez zajechanie drogi innemu graczowi i za to otrzymałeś karę. Postanowiłem nie dawać warna, ponieważ już takiego otrzymałeś za skracanie w tym miesiącu więc otrzymałeś karę na 3 godziny. Gracz pisał do Ciebie żebyś mu zwrócił pieniądze za szkody czego nie zrobiłeś. Dowody zostały dostarczone do administracji RCON. 

Mógłbym cię po informować  

Że nie patrzę na tył tylko prządu jak jadę  postanowiłeś nie dawać Warna ale to było z jego winy bo gdybym widział lawetę to bym  zahamował i ostrożność a nie z pełnym impetem wjeżdżać jak w blondynkę  grasz nie poinformował mnie na pm bo bym to widział czekam na rozwój tej sytuacji 

Myślę że jak każdy grać ostrożność musi być sam jestem ostrożny gdzie jadę sułtanem lub infernusem i patrzę w kierunku lawet żeby w nikogo nie wjechać  do tego należy hamulec i nie jest to moją winą  a taką informację mógł napisać na pm i się ze mną dogadać nie zgadzam się z tobą wariat bo jestem ze starej gwardii a nie jak wy nowicjusze pozdrawiam🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.