Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Sonda uliczna na Dzień Dziecka

Veirdness
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5GSUqN4.png

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam specjalną sondę uliczną z okazji Dnia Dziecka, w której wzięło udział sześcioro graczy. Dowiecie się, jak spędzają ten dzień, jakie wspomnienia z dzieciństwa najbardziej zapadły im w pamięć, a także co sprawia im największą radość i nie tylko! Zapraszam serdecznie do zapoznania się z materiałem!

vgC1HDp.png

Pierwszym uczestnikiem sondy jest @PudzianzVolvo.

5V20MaL.png

V: @Veirdness P: @PudzianzVolvo

V: Witam, Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat Dnia Dziecka?
P: Witaj! Oczywiście, czemu nie.

V: Jaki jest Twój ulubiony sposób spędzania Dnia Dziecka?
P: Sądzę, że w czasach dorosłości zapominamy o tym, że jesteśmy dziećmi – przenosimy to na drugi plan. Niestety nie świętuje tego dnia, chociaż czasem bardzo bym chciał znów poczuć tę beztroskę.

V: Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie jako dziecko?
P: W wolnym czasie jako dziecko bardzo lubiłem grać w piłkę, jeździć na rowerze oraz budować bazy z kolegami, no i klasycznie – bić pokrzywy patykami. Na dodatek dochodziły zabawy w chowanego, które były przednie. Gdy do pilnowania doszedł brat, to bardzo często bawiłem się z nim resorakami. Dalej mam ich sporo.

V: Jakie prezenty marzysz otrzymać na Dzień Dziecka?
P: Za młodu bardzo często dostawało się słodycze – czy to od rodziców bądź babci. Momentami wpadały drobne pieniądze. A w tym momencie? Szczerze? Chciałbym, by dzieci były dziećmi. Niech dopiero po czasie zrozumieją, jaki ten świat jest. Najważniejsze jest to, żeby mieli kochających rodziców oraz marzenia – bez nich człowiek umiera.

V: Kto jest Twoim ulubionym bohaterem z bajek lub filmów?
P: 
To pytanie należy do tych, na które jest ciężko odpowiedzieć jednoznacznie. Patrząc przez pryzmat czasu jako postacie z bajek, umieściłbym bałwanka Olafa z „Krainy Lodu”, Złomka z „Aut” oraz Osiołka z „Kubusia i przyjaciele”. Każda z tych postaci ma swą unikalną cechę. W pewnym okresie człowiek zaczyna rozumieć, jak miało zostać to przekazane dziecku.

V: Jakie miejsce na wycieczkę lub zabawę poleciłbyś innym dzieciom?
P: Dla najmłodszych polecałbym place zabaw, parki rozrywki lub trampolin. Dla starszych osób paintball jest ciekawą opcją. Byle jak najmniej telefonów. Sam się na tym łapię, że rodzice chcieli chronić nas przed tym, co obecnie uzależnia.

V: Co sprawia Ci największą radość w Dniu Dziecka?
P: Radość sprawiało mi to, że jestem na tym świecie – najbardziej jestem wdzięczny z tego, iż jestem zdrowy oraz mam rodziców. Rzeczy materialne to jest drugi plan. Można je zdobyć w każdym momencie. Chociaż dużą uwagę przykuwam, od kogo je dostaję. Pluszowe misie dalej mam w koszu z zabawkami, mimo tego, gdyż z nich nie korzystam.

V: Dziękuję za udział w sondzie! Chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: 
Serdecznie chcę podziękować za to, że ma osoba została tu zaproszona. Pozdrawiam frakcję San Andreas Transport Corporation, ziomeczków z serwera oraz Ciebie. Na koniec dodam coś od siebie – nie zdławiajcie dzieciństwa w sobie.

WgRVNHl.gif

Następnym jest @Adiq_ziom.

5V20MaL.png

V: @Veirdness | A: @Adiq_ziom

V: Witam, Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat Dnia Dziecka?
A: Witaj, z chęcią wezmę udział!

A: Jest to dla mnie zwykły dzień, jak prawie każdy inny, więc spędzam go normalnie.

A: Najbardziej lubiłem budować różne samochody z klocków LEGO, ograniczała mnie wtedy tylko wyobraźnia.

A: Paczkę słodyczy, więcej mi do szczęścia nie potrzeba.

A: 
Moimi ulubionymi postaciami są Gumisie.

A: Preferowałbym wyjście z kolegami lub koleżankami, bo w dzisiejszych czasach większość czasu spędza przy telefonach.

A: Czas spędzony ze znajomymi i niezapomniane chwile.

A: 
Pozdrawiam wszystkich czytelników!

QcQ9jP0.png

Trzecią uczestniczką sondy jest @Suzannee.

5V20MaL.png

V: @Veirdness | S: @Suzannee

V: Witam, Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Chciałabyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat Dnia Dziecka?
S: Hej, dzień dobry! Oczywiście, z chęcią udzielę odpowiedzi.

S: Cokolwiek, co nie jest pracą, a o to ostatnio trudno. Zjeść pizzę, ciastko i oglądać filmy bez żadnych innych obowiązków.

S: Mimo wieku staram się nie zapominać o tym, żeby pielęgnować swoje wewnętrzne dziecko. Lubię oglądać bajki i śpiewać piosenki Disneya wniebogłosy, grać w gry czy to komputerowe, czy chińczyka z babcią.

S: Myślę, że cała saga Harry'ego Pottera w języku angielskim albo wszystkie kwiatki z kolekcji LEGO.

S: 
Pocahontas, Anastazja i Zazu.

V: Jakie miejsce na wycieczkę lub zabawę poleciłabyś innym dzieciom?
S: ZOO!

S: Radość mi sprawia radość moich bliskich. Jeśli jestem w stanie obudzić w nich wewnętrzne dziecko, to jest to największa nagroda.

V: Dziękuję za udział w sondzie! Chciałabyś kogoś pozdrowić?
S: 
Pozdrawiam wszystkie dzieci – te wiekiem i te, które tak się bronią swoją dorosłością.

Wxl4Rwn.png

Czwarta uczestniczka to @lil_toscik.

5V20MaL.png

V: @Veirdness | Lt: @lil_toscik

V: Witam, Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Chciałabyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat Dnia Dziecka?
Lt: Hejka! Jasne, mogę wziąć udział.

Lt: Teraz jest to dla mnie dzień jak każdy inny, lecz jako dziecko spędzałam go aktywnie ze znajomymi.

Lt: Jako dziecko bawiłam się bardzo dużo na dworze z innymi dziećmi, a jeśli byłam w domu, to uwielbiałam bawić się lalkami.

Lt: Idealnym prezentem dla małej mnie były lalki Monster High, aktualnie, gdybym miała dostać prezent, wolałabym pieniążki lub słodycze.

Lt: 
Miałam kilka etapów moich ulubionych bohaterów – zaczynając od „Smerfów”, następnie była obsesja na punkcie „Hannah Montany” i „Monster High”. Myślę, że najbardziej ulubioną i ikoniczną postacią z tego będzie Hannah Montana.

Lt: Od dziecka do dziś uwielbiam chodzić do ZOO. Polecam każdemu!

Lt: Wydaje mi się, że to jest dla mnie dzień pełen wspomnień z dzieciństwa i te przeżyte momenty dają mi największą radość.

Lt: 
Dziękuję bardzo za zaproszenie! Pozdrawiam cieplutko @Speciarz, @Wisnia5 oraz frakcję San Andreas Road Assistance.

68GM9RE.png

Piątym jest @oliwierbluza1.

5V20MaL.png

V: @Veirdness | o: @oliwierbluza1

V: Witam, Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat Dnia Dziecka?
o: Witaj, przeważnie to ja zadawałem podobne pytania, więc z przyjemnością sprawdzę się po drugiej stronie!

o: Osobiście nie mam ulubionego sposobu na spędzenie tego dnia, przeżywam go jak każdy inny.

o: Kiedyś jako dziecko bardzo lubiłem układać klocki LEGO. Zdarzyło mi się nawet raz, że tak się wciągnąłem w budowanie, że zorientowałem się o późnej porze dopiero o godzinie drugiej w nocy.

o: Kiedyś jako dziecko zbierałem karty z piłkarzami, a było to w roku 2018. Z radością otwierałem kolejne paczki z piłkarzami. W obecnych czasach już ich nie zbieram i preferuję gotówkę.

o: 
Bardzo ciężko wybrać jednego konkretnego bohatera. Myślę, że obecnie takim mianem mogę nazwać Bogdana Bonera z serialu „Egzorcysta”.

o: Wszystko oczywiście zależy od wieku, ja lubię małe skoki adrenaliny, więc uważam, że dobre są takie miejsca jak parki linowe lub tory gokartowe.

o: Jedno słowo – festyny. Jeden z niewielu (jak nie jedyny) dzień w roku, gdzie można wyjść na świeże powietrze, zintegrować się z innymi i skorzystać z wielu przyjemnych atrakcji.

o: 
Dzięki za zaproszenie! Chciałbym pozdrowić całą starą ekipę z Redakcji, organizację .Eclipse oraz oczywiście Ciebie.

WhTUm03.gif

Ostatnią uczestniczką sondy jest @Axunaa.

5V20MaL.png

V: @Veirdness | Ax: @Axunaa

V: Witam, Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Chciałabyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat Dnia Dziecka?
Ax: Witam, z chęcią wezmę udział w sondzie!

Ax: Mój sposób na spędzenie Dnia Dziecka to zapewnienie sobie jakiejś rozrywki, której nie doświadcza się na co dzień, na przykład wyjście na kręgle albo do kina.

Ax: W dzieciństwie lubiłam spędzać czas na dworze, grając w gry takie jak klasy czy berek.

Ax: Wydaje mi się, że nie mam wymarzonego prezentu. Wystarczy podarunek w postaci słodyczy.

Ax: 
Moją ulubioną bohaterką jest Cruella De Mon z „101 dalmatyńczyków”. Darzę dużym sentymentem tę bajkę, ponieważ bardzo dużo oglądałam ją w dzieciństwie ze względu na treść, która jest ciekawa i zainteresuje praktycznie każdego.

Ax: Poleciłabym innym dzieciom wybranie się na rodzinny wyjazd czy to nad jezioro, czy do ZOO.

Ax: Największą radość sprawiło mi zorganizowanie ciekawie tego dnia.

Ax: 
Ja również dziękuję za możliwość udzielenia odpowiedzi. Pozdrawiam @Skopson, @bvprezes oraz całą organizację Scrappers.

aECMBf6.png

ogLhwZW.png

Każdy z nas nosi w sobie wewnętrzne dziecko. Należy je pielęgnować oraz dbać o to, by nasze życie miało barwy i kolory, które pamiętamy z najmłodszych lat. Uczestnicy sondy jednogłośnie uważają, że czas beztroski to najlepszy czas w ich życiu. Spośród wszystkich wypowiedzi jasno wynika, że popkultura miała bardzo duży wpływ na nasze dzieciństwo. Choć gracze nie znają się osobiście, to każdy z nich tęskni za zabawami na świeżym powietrzu. Można stwierdzić, że w obecnych czasach jest tego nieco mniej. Jednak jest jedno najważniejsze przesłanie – nie dać się podporządkować całkowicie dorosłości.

KsDF6Sj.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za poświęcenie czasu na przeczytanie tej sondy! Zachęcam również do zapoznania się z innymi materiałami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum. Do zobaczenia w następnych materiałach!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
uwqTR1k.pngRIno3R0.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.