Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z tunerem tikeJ

Patryk4719

Rekomendowane odpowiedzi

NhmG4LC.png.73702cbf03542e872c7eb22944f580a3.png

PWJnmF9.png.5231209a4b11f8809acf74dccd967c6b.png

Witam serdecznie, z tej strony Pressman Patryk4719. Dnia 6.02.2021 postanowiłem odwiedzić serwerowego tunera mechnicznego @tikeJ. Bardzo ciepło mnie przywitał oraz udzielił bardzo fajnego wywiadu.

gFIKSM3.png.315206e0cdd59a5b89a51071a56cb7bc.png

D - Dziennikarz: @Patryk4719                            T - Tuner: @tikeJ

D -Witam, z tej strony Pressman Patryk4719.

T -Witam, miło ciebie poznać, w czym mogę pomóc?

D -Czy mógłbym zadać panu kilka pytań na temat pracy tunera?

T -Jasne, proszę pytać. Postaram się odpowiedzieć jak najlepiej. 

D -Jak długo jesteś w branży tunerskiej?

T -W branży jestem bardzo krótki czas, jestem około tygodnia.

D -Jak długo zajęło ci dojście do kupna takiego warsztatu tunerskiego?

T -Kupno warsztatu tunerskiego było moim marzeniem od początku gry na serwerze. W głębi myśl miałem nadzieję, że go nareszcie kupię. Po 650 godzinach gry nareszcie spełniłem swoje marzenie.

D -W jakiej kwocie oscylowało kupnie takiego warsztatu?

T -Wszystko zależy od lokalizacji oraz od tego jaki to jest tuner. Ale ceny wahają się od cen 500k a nawet do 1.2kk.

D -Czy według pana opłaca się zainwestować w taki warsztat?

T -Jasne, że się opłaca. Wiadomo, że się zwróci lecz to wszystko zależy od natężenia graczy na serwerze oraz od tego, czy jest konkurencja na serwerze.

D -Miałeś jakieś inne warsztaty poza tym?

T -Tak był to warsztat programowy w San Fierro w dzielnicy Easter Bay Airport. Tunera wspominam bardzo dobrze, ponieważ
to było pierwsze zetknięcie z tunerami.

D -Jak wyglądała praca na tunerze programowym?

T -Praca na warsztacie programowym była trochę skomplikowana, trzeba było trochę użyć myślenia żeby zawsze programy były dobre, lecz konkurencja miała lepszą opinie o swoich warsztatach i na mój warsztat mało osób przyjeżdżało.

D -Czy jesteś zadowolony, że zainwestowałeś w warsztat?

T -Tak jestem bardzo zadowolony i myślę że taki warsztat zwróci się w maksymalnie 2 tygodnie pracy.

D -Na czym polega praca tunera mechanicznego oraz jakie części można u ciebie zamontować?

T -Praca tunera mechanicznego to nic innego jak dodawanie do auta części mechanicznych takich jak: turbo, ecu,, zestawy wyścigowe, torowe, uliczne i drifterskie oraz nitro moduł zawieszenia, zmiana napędów, radio, wykrywacz, baki paliwa, lpg

D -Dziękuję za udzielenie wywiadu. Życzę aby tuner przynosił jak największe zyski.

T -Również dziękuję za wspaniały wywiad. Powodzenia w rozwijaniu się dalej w redakcji. 

gpyLnIM.png.98c486767a31f1af374bdbb638dce438.png

SŁOWEM KOŃCOWYM

Bardzo dziękujemy za wywiad udzielony przez gracza @tikeJ. Serdecznie zapraszamy do niego na warsztat tuningowy.

gpyLnIM.png.23b5f3e5795f9a6f98c0fd01cf06ceb6.pngmINiova.thumb.png.1a2123f6a69efdaab1f3746474d90d04.png

dwIbgJM.thumb.png.c93ad8c4993f9ce5ac30017e156fb2c7.png

gpyLnIM.png.78c40343e5eea76e8044b8f52af7eeb3.png

Artykuł: @Patryk4719

Korekta: @gereq

Grafiki; @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.