Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Niezaliczone osiągnięcia w grze

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie otrzymałem kilku z nowo dodanych osiągnięć, a konkretnie:

• Sprawny pojazd - mój pojazd marki Clover, którego jestem 1 i jedynym właścicielem posiada aktualny przegląd, dla dowodu ss oraz można jeszcze sprawdzić dział pochwał dla pracowników SARA, przy takich przeglądach napisałem 2 pochwały 🙂
  • Dekorator - zakupiłem telewizor dnia 31 grudnia 2024 o godzinie 13:43 (również załączam ss)
  • Honorowy dawca krwi - posiadam w eq 5 soczków i 5 czekolad pozyskanych właśnie po oddaniu krwi (również dołączam ss)
  • Prawdziwy indywidualista - dnia 9 marca 2025 do pojazdu Vincent (VUID: 37730) została zamontowana tablica rejestracyjna z napisem "ECLIPSE1" (tutaj już ss'a konkretnego nie mam, jedynie zdjęcie zrobione po przypisaniu go do organizacji)

Spoiler

1.
Pd5MWwD.png

2.
JB6HTNa.png

3.
5UMVK6G.png

Obstawiam, że niektóre osiągnięcia nie działają wstecz - trzeba je wykonać po prostu jeszcze raz. Aczkolwiek, jeśli założyło się kiedyś organizacje i przejął ktoś liderkę, to powinno zaliczać się takie osiągnięcie bez wykonywania tego od nowa, gdyż może ktoś nie mieć ochoty zakładać takowej organizacji od nowa (szukać ludzi, wydawać pieniądze), jeśli jest wszystko poukładane w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.