Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Tapeciarz

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

ry6G4d6.png

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony, Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. W tym wywiadzie, moim i Państwa gościem, będzie gracz @Tapeciarz. Zapraszam do przeczytania materiału.

vgC1HDp.png

A: @Anon4 | T: @Tapeciarz

A: Witam, z tej strony Publicysta @Anon4z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: Witam, z tej strony @Tapeciarz, chętnie udzielę Ci wywiadu.

A: Czy chciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
T: Witam, jestem Tapeciarz mam 15 lat i gram w MTA oraz interesuje się ratownictwem medycznym i rolnictwem.

QyhVxKp.gif

A: Wspomniałeś, że interesujesz się rolnictwem. Jakie obowiązki ma taki rolnik?
T: Obowiązki takiego rolnika (w tym przypadku moje). To aktualnie jest głównie pomaganie tacie,  ale znajdzie się jakaś samodzielna praca najczęściej w żniwa, ale na wiosnę czy też jesień się taka praca znajdzie.

A: Jak wyglądała Twoja historia z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
T: Moja historia z MTA zaczęła się na serwerze, którego dawno już nie ma na polskiej scenie MTA, gdy wujek pokazał mi ten serwer, pograłem tam z 30 godzin, a później nie grałem aż do końca 2021 roku, wtedy zacząłem grać na konkurencyjnym serwerze, a w styczniu 2022 roku zrobiłem sobie konto na Projekcie, i od tego czasu dalej siedzę tutaj.

hRVq4Nr.gif

A: Dowiedziałem się, iż, byłeś we frakcji SAMD. Jak oceniasz atmosferę, która tam panowała?
T: Atmosfera była bardzo fajna, każdy wyluzowany oraz nikt nie robił spin.

A: Czy planujesz powrócić do tej frakcji? I dlaczego?
T: Planowałem powrócić do tej frakcji, ale odpuszczę sobie z powodu, że chciałbym pójść do jakiejś innej frakcji.

A: Jak oceniasz atmosferę panującą na serwerze ProjectRPG?
T: Bardzo fajna atmosfera, a także administracja bardzo fajna, tak samo, jak i gracze, można sobie z kimś na Voice Chat pożartować, a ogólnie bardzo fajnie mi się tutaj gra.

hctUstQ.gif

A: Jakie masz dalsze plany związane z serwerem?
T: Prawdopodobnie zostanę na serwerze na dłuższy czas, ale zobaczymy, co będzie w przyszłości.

A: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec?
T: Tak, pozdrawiam Cię oraz @Szender, @AroN., @MrBeast, @tegotypu, @xKoKo*, @Vortex*Kuba, @Kaiser_, @Pedigree77, @mlgtriple, @Lexusek, @SirHerbatnik*, @SprytsBeng oraz całą organizację Shadow Syndicate.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam wszystkim za przeczytanie mojego wywiadu z graczem@Tapeciarz, mam nadzieje, że się podobał, życzę każdemu miłego dnia. Był z Wami Publicysta @Anon4.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

4RSDtUk.pngiTO1VF6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.