Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na [Blefik] - oskarżony przez [Maro86]

Maro86

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

Co do pierwszej kwestii. Nie było Cię przy pojeździe oraz zaparkowałeś w miejscu nie wyznaczonym do tego:

§4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)

Co do tej kwestii postępowałem zgodnie z regulaminem.

Co do drugiej kwestii poruszanej przez Ciebie. Tutaj prawda, przyznaje się, że nie wyczułem hamowania ale po sprawdzeniu różnicy sprawności samochodu przed i po gdzie jest wszystko potwierdzone zdjęciami otrzymałeś ode mnie 100$,  które na pewno pokryje owe straty. Poniżej dodaje link do screenów.  

LINK:  https://imgur.com/a/RanYqEz

20 minut temu, Blefik napisał:

Witaj,

Co do pierwszej kwestii. Nie było Cię przy pojeździe oraz zaparkowałeś w miejscu nie wyznaczonym do tego:

§4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)

Co do tej kwestii postępowałem zgodnie z regulaminem.

Co do drugiej kwestii poruszanej przez Ciebie. Tutaj prawda, przyznaje się, że nie wyczułem hamowania ale po sprawdzeniu różnicy sprawności samochodu przed i po gdzie jest wszystko potwierdzone zdjęciami otrzymałeś ode mnie 100$,  które na pewno pokryje owe straty. Poniżej dodaje link do screenów.  

LINK:  https://imgur.com/a/RanYqEz

wystarczyło napisać "sory" czy cokolwiek takiego i oddać pojazd w którym  siedziałem i nie było by sprawy a nie robienie na złość i jeszcze po przejechaniu mi po dachu zacząłeś pisać cos typu ( nie dam ci kasy bo nic nie nie rozwaliłem ). Dla mnie jest to karygodne zachowanie jak na człowieka bezstronnego z sary proszę o nie udzielanie się już w tym temacie i odczekanie na werdykt administracji. 

Na załączonym zdjęciu przez adepta wyraźnie widać że nie ma ciebie w pobliżu pojazdu i miał pełne prawo by odholować pojazd z giełdy na podstawie tego punktu: " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) ". Dodatkowo adept przyznał się i zapłacił za wyrządzone szkody dla twojej osoby. Jedynie do czego się muszę przyczepić to brak przeprosin za wyrządzone szkody. Z uwagi na krótki staż adepta we frakcji otrzymuje on upomnienie. Skargę przyjmuję i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.