Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

sebix936

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Inspektorsebix93
Nick(i) oskarżonego: reezen
Powód skargi: Złe rozpatrzenie sprawy 
Data zdarzenia: 16.05.25
Dowody: 

Opis sytuacji:  Robiłem z graczem transakcję – on dawał Blade, a ja klocka na 3k ID + 33k. gracz w urzędzie nie napisał żadnej umowy o raty. Po paru dniach dowiaduję się od kolegi, że mam bana za realizację skargi. Na skardze było tylko screeny z dobijania transakcji, i daje mi czas do 13.05 na oddanie kasy, mimo że nawet nie było spisanej umowy o raty. Jakim prawem mam bana? Dobra, nie wypowiedziałem się w skardze, ale to już wina forum, bo nie dostałem powiadomienia. Nawet jeśli się nie wypowiedziałem, to jakim prawem mam bana za rzekome nieoddanie kasy? XD

Witam bardzo serdecznie, 

w Waszych wiadomościach prywatnych, dogadaliście się na wymianę pojazdami + dopłatę z Twojej strony, którą miałeś w pełni uiścić tego samego dnia. Rozumiem, że jesteś rekinem interesu, ale próbą oszustwa zbytnio nie zarobisz.

1 minutę temu, reezen napisał:

Witam bardzo serdecznie, 

w Waszych wiadomościach prywatnych, dogadaliście się na wymianę pojazdami + dopłatę z Twojej strony, którą miałeś w pełni uiścić tego samego dnia. Rozumiem, że jesteś rekinem interesu, ale próbą oszustwa zbytnio nie zarobisz.

Fajnie , że na skarge odpisujesz  a na apelkę już ponad 24h czekam 😞

2 minuty temu, reezen napisał:

Witam bardzo serdecznie, 

ja tego nie zaliczam jako umowa o raty 

6 minut temu, Inspektorsebix93 napisał:

Fajnie , że na skarge odpisujesz  a na apelkę już ponad 24h czekam 😞

Jest coś takiego mój drogi jak praca, czy szkoła - trochę cierpliwości, a apelacja zostałaby sprawdzona.

7 minut temu, Inspektorsebix93 napisał:

ja tego nie zaliczam jako umowa o raty 

Na szczęście to ja rozpatrywałem skargę, a nie Ty. Sam zapytałeś gracza, czy da Ci te 17k w ratę - paskudne zachowanie.

1 minutę temu, reezen napisał:

Jest coś takiego mój drogi jak praca, czy szkoła - trochę cierpliwości, a apelacja zostałaby sprawdzona.

Na szczęście to ja rozpatrywałem skargę, a nie Ty. Sam zapytałeś gracza, czy da Ci te 17k w ratę - paskudne zachowanie.

no chyba  masz te pare min w dniu aby zobaczyć forum 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.