Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kartun

Herbata

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zdunoxsik
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kartun
Powód skargi: Nieprawidłowe nadanie kary poprzez uciety klip , Nierozsądna ocena sytuacji
Data zdarzenia: 18.05.2025 godzina 12.22
Dowody: logi z gry oraz nagranie gracza którego podobno blokowałem
Opis sytuacji: a więc tak jechałem drogą nagle gracz we mnie uderzył nie wiem jaki miał nick bo Kartun nie chce mi powiedzieć uderzył we mnie jadąc pod prąd lawetą napisałem żeby zapłacił ale chciał odjechać więc zajechałem mu droge po kilku sekundach stania zapłacił mi 10 dolarów i odjechałem nie blokogowałem go mógł normalnie wyjechać do tyłu chciałem tylko otrzymać pieniądze za naprawe pojazdu , Kartun dostał nagranie na którym było ucięte zdarzenie w którym gracz we mnie uderzył pod prąd i zamiast zapytać się mnie oco chodzi cokolwiek próbować wyjaśnić tą sytuacje podpalił się i dał mi prawko a jest ono bezdpostawne ponieważ to gracz wjechał we mnie jadąc pod prąd a ja jedynie oczekiwałem zapłaty . W dodatku moja ostatnia kara była dawno temu więc zamiast zabierać mi licencji moglibyśmy rozwiązać to ostrzeżeniem ponieważ nikt nie ucierpiał stojąc 15 sekund w miejscu

oraz wytepał mi auto z mechanika gdy sie nie naprawiło jeszcze a zapłaciłem i jest mi winny 280 pln

Uszanowanie Supporter Kartun.

Faktycznie po przeanalizowaniu dokładniej dowodów popełniłem błąd z mojej strony, przepraszam cię za to, błędy się zdarzają, w pełni się przyznaję do swojego błędu.

Interpretacja materiału dowodowego przez supportera, który znajduje się na randze od 7 miesięcy jest niedorzeczna. 

W tej sytuacji nasuwają się 3 pytania:

• Dlaczego Herbata jak i Lukej nie otrzymali kary czasowej na VoiceChacie za wyzwiska,
  • Dlaczego Herbata otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów, skoro to on został staranowany,
  • Dlaczego ElCzefe nie został w żaden sposób pociągnięty do odpowiedzialności za taran na graczu Herbata?

Jest to kolejna sytuacja, w której członek administracji wykazuje się brakiem kompetencji do piastowania tego stanowiska, tym samym zostaje on wyrzucony z szeregów administracji. 

Twoja kara zostaje unieważniona,

Skarga przyjęta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.