Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na pracownika FiQs oraz bebek

montz_

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick osoby/osób: FiQs oraz bebek 
  • Data oraz godzina: Akcja roleplay w godzinach około 23/1 w nocy z dnia 13/05/2025 na dzień 14/05/2025
  • Opis sytuacji: Podczas odgrywania RP podczas mojej pracy w biznesie posorants group na akcji pojawił sie FiQs który niezwłocznie rozpoczął działanie cały motyw akcji polegał na konwoju wojskowym który został zaatakowany lecz napastnicy uciekli ów ratownik najpierw sprawdził czy jest bezpieczenie nastepnie pozwolił dopiero wjechać swoim ludzia na teren by przystapic do akcji po podejsciu do ratownika zostałem momentalnie zapytany co sie działo jak sie stało czy jest bezpieczenie widoczne było że faktycznie nie chce wpuścić kolegów z frakcji w miejsce gdzie mogliby stac sie ofiarami podczas wywiadu zostałem zabrany do karetki na rutynowe zbadanie gdzie po zobaczeniu że ratownik faktycznie ma ochote na odegranie czegoś fajnego zacząłem urozmaicać swoje działania 😄 lecz ratownik FiQs nie dał sie zagiąć i całe RP przeprowadził profesjonalnie gdzie niektóre czynnosci wybiegały ostro za materiały wymagane w SAFD jestem pozytywnie zaskoczony całym trudem jaki został włożony w tą ponad 140 minutowa akcje nie poszły na marne! 
    co do drugiego strażaka przyszedł on w momencie gdy zwrócił uwage że medyk boryka sie z trudnymi takze nie zawiódł i dorzucił swoje 5 gorszy czy to dodajac smieszki podczas zdejmowania butów żołnierza dodając " ale capi" poprostu było to coś super ! obydwoje wykazali sie pełna profeska dla obydwóch pozdrawiam was i żółwik za RP ( dodatkowo aby dopiąc wszystko na ostatni guzik by akcja wyglądała jak najbardziej pięknie i profesjonalnie byłem z stałym kontaktem z obydwoma strażakami w celu jak najlepszego odegrania całej akcji ! za to również szacunek panowie) ps. czekam na kolejne akcje 
  • Dowody odnośnie sprawy:ss 
  • Proponowana nagroda: plusik dla obydwu panów 😘 
  • Coś od siebie: mam nadzieje że dowody są wystarczające jeśli będzie trzeba mógłbym załączyć jeszcze logi ponieważ takie zachowanie i odgrywanie Powinno być wynagradzane kazdemu jeszcze raz szacunek i pozdro dla całej frakcji 

mta-screen_2025-05-14_00-41-17.png

mta-screen_2025-05-14_00-02-28.png

mta-screen_2025-05-13_23-55-56.png

Witaj @Eksero.,
Dziękujemy za nadesłanie pochwały na naszych pracowników.

Zgodnie ze standardami nasi pracownicy wykonywali ponadprogramowe obowiązki, zatem po przeanalizowaniu sytuacji nagradzam ich plusem.

Dziękuję za zgłoszenie pochwały!

Pozdrawiam
ReijiSakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.