Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem InspektorDzordzo

Veirdness

Rekomendowane odpowiedzi

D8Y6YIF.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project NewsDo dzisiejszego wywiadu zaprosiłam współzałożyciela organizacji Inspektor Familia, a zarazem naszego kolegę z redakcji – Reportera @InspektorDzordzo. Zaparzcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zapraszam do przeczytania materiału!

LKZ38Vt.png

V: @Veirdness | I: @InspektorDzordzo

V: Hejka! Starsza Dziennikarka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Byłbyś zainteresowany udzieleniem wywiadu dla naszej redakcji?
I: Siemanko! Oczywiście, że tak.

V: Super! Opowiedz, proszę trochę o sobie, aby czytelnicy mogli Cię lepiej poznać.
I: Mam na imię Dorian i we wrześniu tego roku skończę 17 lat. Uczęszczam do II klasy Liceum Ogólnokształcącego o profilu pożarniczym na Śląsku. Staram się być uprzejmy i pomocny wobec innych.

mfyqco3.png

V: Co skłoniło Cię do wyboru liceum o profilu pożarniczym? Czy wiążesz z tym swoją przyszłość?
I:
 Długa historia, ale czy będę iść jakoś dalej w tym kierunku, to nie wiem jeszcze. Zobaczymy, co przyszłość przyniesie.

V: Jakie są Twoje główne zainteresowania? Mógłbyś opowiedzieć o nich coś więcej?
I: Interesuję się kulturystyką, grami komputerowymi oraz skateboardingiem. Na siłownię staram się uczęszczać 4 razy w tygodniu. Na gry komputerowe poświęcam +/- 80% mojego wolnego czasu, ponieważ czerpię z tego dużą przyjemność. Niestety, trochę odchodzę od skateboardingu z powodu braku pogody, a jak jest, to nie mam czasu lub jestem zmęczony, ale mam nadzieję, że się to zmieni w te wakacje.

V: Brzmi ciekawie! Przejdźmy zatem do pytań związanych z serwerem. Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
I:
 Na MTA, jak i serwer ProjectRPG trafiłem 19 lipca 2024 roku. Wylądowałem tutaj poprzez zalecenia mojego brata, który chciał, abym z nim trochę pograł. Do dzisiaj nie żałuję tej decyzji.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
I: Początki wyglądały w prosty sposób – zacząłem pracę na magazynie i jakoś to się rozrosło. Na początku podchodziłem sceptycznie do serwera, lecz po kilku dniach zacząłem z uśmiechem na twarzy wchodzić na serwer.

V: Skąd pomysł na nick?
I: Na początku gry używałem nicku „Syzyfus”, z czasem zmieniłem go na „Dzordzo_magazyn” ze względu na ilość godzin, jakie na nim spędzałem. Pewnego dnia postanowiłem zmienić skina na alfonsa, a kiedy wyszedłem z przebieralni, @InspektorKnaga powiedział, że wyglądam jak Inspektor Gadżet. Postanowiłem, więc zmienić nazwę na „InspektorDzordzo” i do dziś to się utrzymuje. Potem namówiłem resztę Inspektorów (tj. @InspektorKnucik, @InspektorDonald, @InspektorKnaga) na zmianę nicków i każdy z nich stwierdził, że warto zostawić. Nie zamierzam zmieniać swojego nicku ze względu na reputację, jaka została zgromadzona pod moim pseudonimem, jak i samego „Inspektoratu”.

V: Na chwilę obecną na serwerze przegrałeś łącznie ponad 690 godzin. Jak wspominasz czas spędzony tutaj?
I:
 Spędzone 690 godzin wspominam bardzo dobrze ze względu na zabawne akcje, jakie działy się praktycznie codziennie. Najlepiej wspominam okres jesienny starej gwardii „odwalaczy”, lecz z czasem to wszystko się uspokoiło.

V: Jak wyceniasz swój aktualny majątek? Jakie pojazdy znajdują się w Twojej kolekcji?
I:
 Na czas naszego wywiadu mój majątek można wycenić na okolice 3kk, głównie ze względu na ilość samochodów oraz gotówkę zgromadzoną w bankomacie. Wśród moich pojazdów znajdują się mniej ważne egzemplarze, takie jak Sentinel czy Walton oraz trzy najważniejsze samochody – Jester, Sultan i Banshee.

g1

V: Dlaczego akurat te trzy pojazdy są dla Ciebie tak wyjątkowe?
I:
 Jester – Święty Graal mojej kolekcji ze względu na ilość wspomnień z nim związanych, głównie z pościgów i innych wydarzeń organizowanych przez Inspektorat lub graczy (np. protestów). Teraz służy jako posąg Caliguli; Sultan – nad nim teraz staram się pracować, ponieważ jak wcześniej wspominałem, staram się odblokować moduł PRO aplikacji transportowej; Banshee – pojazd typowo pod pościgi i akcje, które wymagają szybkiej ucieczki.

V: Czy masz jakiś cel, który chciałbyś osiągnąć na serwerze?
I:
 Moim obecnym celem jest zakup tunera programowego w Come-A-Lot w Las Venturas, ponieważ chcę zobaczyć, jak to jest być takim mechanikiem oraz NRG-500 ze względu na chęci wbicia rajdowca na 60. poziom, lecz zobaczymy, jak to wyjdzie w przyszłości.

V: Co chciałbyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
I: Chciałbym ujrzeć nową aktualizację na serwerze związany z SAPD, aby mieli coś nowego, lecz nie do przesady. Po ostatniej aktualizacji niezbyt sobie radzą z gonieniem uciekinierów. Z takich nowości chciałbym ujrzeć optymalizacje rozgrywki, takie jak łatwiejszy zakup biletów, nowy DM i częstsze odezwy administracji na temat samego serwera.

V: Co sądzisz o nowej pracy lawet, a także o pozostałych aktualizacjach urodzinowych?
I: Uważam, że jest przyjemna ze względu na jej prostotę. Nie zamierzam na niej jakoś dłużej pracować. Myślę, że niestety skończy jak górnik, czyli jako dodatek – przynajmniej dla mnie. Liczyłem na coś więcej jak na aktualizację urodzinową, lecz nie można mieć wszystkiego. Na sam koniec chciałem dodać, że dla mnie to jest praca na tirach/ciężarówkach, a nie lawet, ale to taka moja skromna opinia.

V: Jesteś w zarządzie organizacji Inspektor Familia na randze II Sekretarz. Jakie są Twoje główne obowiązki?
I:
 Moim jedynym obowiązkiem jest rekrutowanie nowych członków do organizacji oraz pomoc zarządowi w większych sprawach.

V: Jak oceniasz ogólną atmosferę w organizacji?
I: Atmosfera jest bardzo przyjazna. Nie było jeszcze żadnych nieporozumień i mam nadzieję, że to się utrzyma jak najdłużej.

V: Odchodząc od MTA, grasz jeszcze w coś innego?
I: Spędzam czas głównie na Team Fortress 2, Counter Strike 2, Red Dead Redemption 2 czy Terraria. Zdarzy się zagrać w inne gry, lecz obecnie to na nie poświęcam najwięcej czasu spędzonego na komputerze.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
I:
 Szczerze mówiąc, chciałbym, aby najbliżsi byli szczęśliwi.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
I: Owszem, osobiście znam pięć osób, w tym: @InspektorKnucik, @InspektorKnaga, @InspektorDonald, @InspektorPat i @InspektorZduniak.

g2

V: W takim razie możemy przejść do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
I: Pewnie, chciałbym pozdrowić Ciebie, członków biznesu Project News oraz frakcji SAPD (od @Mendozza po @Martin*), organizację Inspektor Familia, jak i przyjaciół naszej wspaniałej rodziny, wszystkich czytających ten wywiad, a także @Zusje.

raL2DnT.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

uwqTR1k.pngiTO1VF6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.