Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na członka frakcji : PacioSek

BuleczkaA.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: BuleczkaA
Nick oskarżonego: @PacioSek
Powód: chciałem by  owa osoba zawiozła mnie na Kuriera  znajdującego się  los santos  a on wybrał najdłuższą drogę jaka się dało 
Dowody:

Cytat

Opis sytuacji: Wsiadłem do Gracza @PacioSek po czym poprosiłem by zawiózł mnie do przebieralni  a następnie  na  kuriera  ale wybrał trasę przez autostradę oraz palomino creek przeprasza za obrazę pracownika.

Nie rozumiem kompletnie twojej skargi, Nigdzie nie jest napisane właściwie że taksówkarz musi obrać najszybszą trasę, żałosne jest to że prosiłeś jeszcze go o podwiezienie za darmo ponieważ jesteś "Nowym graczem", na dodatek jeszcze nie umiałeś kulturalnie zwrócić mu uwagi że pojechał dalszą trasą, skargę zamykam i odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.