Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na [PanWedel] - oskarżony przez [kacperek56]

kacperek56

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:PanWedel
Data zdarzenia:  10.05.2025 18.00
Opis zdarzenia:  no to tak miałem na giełdzie wystawionego schafter a potem wchodzę na serwa i wiedze ze jest na pp to biegnę i widzę  ze powód pojazd nie wystawiony, stoi na miejsc giełdy ale przecież był opłacony na 3dni i nawet chłop do mnie napisał o niego na dc czy zejdę z ceny to jak mógł być nie wystawiony jak był a PanWedel pisze do mnie na dc ze  on wsiadl i zdupilo ci wystawienie  obwiniaj kolege nie mnie i po pierwsze nie mam tu kolegów ale ok to nie wiem jak mi mógł coś zbugować jak był wystawiony  i koniec i kropka chciałbym zwrot środków za wystawienie + za opcię kup teraz 

Dowody: https://imgur.com/a/SQmDZ6O 

Witam, Pracownik PanWedel z San Andreas Road Assistance. Sytuacja wyglądała tak, że ja dostałem zgłoszenie od gracza, że pojazd nie jest wystawiony na giełdzie, a ja jadę po to auto widzę no nie wystawione no to biorę furkę i wystawiam do Parkingu Policyjnego, że pojazd nie był wystawiony.
Dowód w postaci ss: image.png.b1d3319eb5d97b4d262f65691a9741f3.pngimage.png?ex=6820e651&is=681f94d1&hm=da058245ff7533f9122c38ca5a66672982e7d0c1630223d57d5a0f285c519111&=

Ale pisałeś na DC że był wystawiony ale że pisała Ina osoba była ostatnim kierowcom to se zabrałeś ale co mnie obchodzi kto był ostatnim kierowcom ważne że był wystawiony i nie miałeś prawa zaburza i też pisałeś na DC że może coś się zbugiwalo i ktoś był ostatnim kierowcom i to mam problem do kolegi ale po pierwsze nie wiem o jakiego kolegę chodzi i po drugie nie ma na tym serwie kolegów to o co kaman  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.